Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <w...@c...de>
Znaleziono: 371 wiadomości





Re: lodówka która wkurza ;0

2005-11-04 11:04:18 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Kondziorek wrote: > 1. posmarowac kropelka oliwy (najlepiej technicznej takiej do maszyn do > szycia) można też wziąć penetracyjny smar z dodatkiem molibdenu, są też w spraju. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: suszona kielbasa

2005-11-04 11:31:36 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Kondziorek wrote: >>>Powiem tylko jedno Zastanowcie sie czemu Polskie wedliny sa chwalone na >>>swiecie a np. Niemieckie juz nie? >> >>nie wszędzie. Moje ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: suszona kielbasa

2005-11-04 11:49:35 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Kondziorek wrote: >>po prostu w Niemczech mięso knura nie jest dopuszczone do obrotu (za >>wyjątkiem produktów regionalnych ;-)) i dzieciaki do nich nie przywykły >>i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: suszona kielbasa

2005-11-04 11:52:37 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Krystyna Chiger wrote: > Dobrzy ludzie - pisać to se każdy może (troche lepiej lub gorzej :)) > Kupuję w sklepie, gdzie są wędliny z prawdziwego mięsa. Sa dwa razy > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: suszona kielbasa

2005-11-04 13:39:35 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Kondziorek wrote: >>A szynka parmenska to potrawa regionalna? A wina burgundzkie? Ej, kazdy >>produkt trzeba przeciez GDZIES wyprodukowac... > > > Tak jak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak zrobić sos słodko-kwaśny taki jak jest w Sfinxie

2005-11-04 13:41:51 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

madi wrote: > Witam > A sosu jak nie było tak nie ma. Tylko "kultura" odwiedziała tę grupę. > Ale co z sosem???? Ja tez czekam. no bo zawsze były pytania na ten ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: /jap/ miso soup (???)

2005-11-04 13:46:02 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Gamon' wrote: > Posiadam droga sprezentowania przez kogos "cos" (pasta czy jak to > nazwac) do miso soup. I co z tym dalej? Jakis wywar warzywny/miesny i > wymieszac ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: [1/2 OT] bylo: suszona kielbasa

2005-11-04 13:48:36 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > Za kazdym razem, kiedy jestem w Polsce, ide do jakiegos sklepu > stosownego, widze te nazwy, zazwyczaj z zupelnym pominieciem > daziadka i wtedy skladam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: menu na wesele

2005-11-07 12:53:19 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

pamana wrote: > nie bylam na weselu gdzie nie bylo schaboszczaka i wódy :) > ale byly tez inne dobre rzeczy ,niekkniecznie miesne. a ja byłem, i to nie na jednym. Też na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kawior astrachański

2005-11-08 09:38:08 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

matt wrote: >>>>Polna. >>>>Blikle - delikatesy na Nowym Świecie. >> >>>Stadion lub Mini Europa. >>>pozdr. Jerzy >> >>Pierwsze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 17 . [ 18 ] . 19 ... 30 ... 38