Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <w...@t...de>
Znaleziono: 198 wiadomości
2005-04-09 21:27:54 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
karol wrote: >>na jakich zdjęciach. Widziałeś aktualne? A zadufanie widać na zdjęciu? >> > > No niestety nie aktualizujesz swych zdjęć na forum publicum. a po co? ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zdrowe odżywianie2005-04-09 21:29:48 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
karol wrote: >>ach nie, nadal cierpię na niedowzrost. Wcześniej byłem okropnie gruby, >>teraz jestem normalnie gruby ;-) >> > > Ty Grubasie! chudzielcze!! > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Lasagna Vegie pomyslY?2005-04-12 18:49:56 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
Aretkka wrote: > >>no normalne makaronowe: mąka, jajo, ciepła woda. Do tego dodaję >>ciapciatego szpinaku (tego bez śmietany) i gotuję w płatach. > > W ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: najlepszy ryz2005-04-12 18:52:18 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
fullofstars wrote: > jaki ryz jest waszym zdaniem najlepszy? (chodzi mi o marke) > za jakie parametry techniczne go cenicie? a do czego, bo używam przynajmniej 4 gatunków ryżu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: granulat sojowy2005-04-17 13:43:07 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
midama wrote: > batory napisał(a): > >> To takie suche okruszki zrobione z białaka sosjowego. Same w sobie >> niejadalne, ale ponoć można to jakoś namoczyć ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sosy z mleczkiem kokosowym2005-04-17 16:52:27 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. wrote: > Le samedi 16 avril 2005 ŕ 23:06:09, dans <w...@n...one t.pl> vous écriviez : > > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sosy z mleczkiem kokosowym2005-04-17 18:24:51 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. wrote: > Dobrze, ale czy ci sie mleko kokosowe w gotowaniu nie rozpada na > olej i rzeszte ? jakoś nie. Nie robiłem tego curry, tylko tak bardziej nawinie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sosy z mleczkiem kokosowym2005-04-18 16:36:06 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. wrote: > > > Czy twoje (i Waldka) mleko jest plynne, w temperaturze pokojowej ? > Bo moje bylo zupelnie sztywne, tak jakby tam w ogole wody nie bylo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zielony, zielony pieprz.2005-04-18 16:38:36 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
maciej debski wrote: > hmm... no tak, finezyjny humor nie dla mnie... > a jesli chodzi o pomysły - zdecydowanie szukam czegos więcej niż > zielony pieprz saute, > ja juz (z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kopytka inaczej2005-04-18 16:40:12 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
Iwona_s wrote: >>ale te polskie śląskie, nie te śląskie śląskie z surowymi i gotowanymi >>ziemniakami pół na pół. > > > Mialam na mysli te z ziemniakow ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia