Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Docktor <d...@p...onet.pl>
Znaleziono: 106 wiadomości





Re: grillowanie u wegetarian

2004-04-17 11:51:27 | Docktor inne posty tego autora

Użytkownik Ewa Dacko napisał: > Szaszłyki wege, pomysły na składniki podawałam w wątku o szaszłykach. > Bakłażany, cukinie - posmarowane oliwą i przyprawami. > Czosnek ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: grillowanie u wegetarian

2004-04-17 22:04:09 | Docktor inne posty tego autora

Użytkownik Ewa Dacko napisał: > > Po pierwsze, w folii wychodzi delikatniejsze, mniej przesuszone, > nie ma szans się spalić czy osmolić - zwłaszcza, jeśli się piecze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: grillowanie u wegetarian

2004-04-18 12:20:01 | Docktor inne posty tego autora

Użytkownik Ewa Dacko napisał: > Hmm. A właśnie to robisz, czy tylko mi się wydaje? ;) > > Pozdrawiam :) Wydaje ci sie. Ja tylko stwierdzam fakt, mianowicie ze takie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: "Orientalne" naczynia / Kraków

2004-04-22 19:22:37 | Docktor inne posty tego autora

Użytkownik Maciek Dobrzanski napisał: > Witam, > > Ja zapytam nie o jedzenie, a o to na czym to jedzenie się podaje. Czy ktoś > może zna i mógłby polecić sklep/sklepy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: najlepsze pieczywo w Warszawie

2004-04-23 07:11:11 | Docktor inne posty tego autora

Użytkownik Wladyslaw Los napisał: > Według mnie w w Warszawie nie ma dobrego pieczywa w ogóle. Szczerze > mówiąc ostatnio rzadko spotykam się w Polsce ze znośnym pieczywem. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: olomuniecki serek

2004-04-28 19:06:36 | Docktor inne posty tego autora

Użytkownik Ti`Ana napisał: >>Dokładnie to samo chciałem napisać. Ołomunieckei serki mają śmierdzieć, >>ale nigdy nie widziałem żadnej zielonej mazi. > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przepis na swojską kiełbas

2004-04-30 01:03:51 | Docktor inne posty tego autora

Użytkownik Red napisał: > Przymierzam się do zrobienia kiełbasy wędzonej znalazłem nawet przepis tylko > mam parę wodpliwości np. czy mięso peklować w kawałkach potem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: udka z kurczaka bez kości (ok 1 kg) co z tego zrobić?

2004-04-30 01:08:43 | Docktor inne posty tego autora

Użytkownik Wojti napisał: > Cos ty taka czepliwa. Nie kazdy musi sie przeciez znac doskonale na > wszystkich potrawach. Grupa jest po to aby sobie pomagac a nie wytykac > bledy. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: spagetti carbonara

2004-05-07 09:50:23 | Docktor inne posty tego autora

Użytkownik batory napisał: > Jeszcze nigdy nie robiłam, ale jakoś tak się zbieram do zrobienia. > Poguglałam i wiem już prawie wszystko, mam tylko jedną wątpliwość. Otóż ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: spagetti carbonara

2004-05-07 19:03:27 | Docktor inne posty tego autora

Użytkownik batory napisał: > To są pewnie angielskie wariacje na temat autentycznych włoskich przepisów > > Watpie. D. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 9 . [ 10 ] . 11