Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Docktor <d...@p...onet.pl>
Znaleziono: 106 wiadomości





Re: kajmak

2004-04-07 20:03:36 | Docktor inne posty tego autora

Użytkownik joanna napisał: > Słyszała, ale co ma piernik do wiatraka? > Podgrzewanie pocisków w ognisku też jest bezpieczne, no nie? > j. > Nie, ale zapewniam cie, ze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kajmak

2004-04-07 20:33:30 | Docktor inne posty tego autora

Użytkownik joanna napisał: > >>zrob kajmak w garnku i bedziemy mieli problem z glowy, OK? > > OK, tylko ja nie mam głowy! > j. > OK, to proponuje humus. EOT ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: PUDLO Re: Czarne spagetti

2004-04-08 20:41:00 | Docktor inne posty tego autora

Użytkownik :: Solana :: napisał: > Ale na opakowaniu bylo napisane, ze jest to atrament z osmiornicy! > Nigdy o tym nie slyszalem. Ten z osmiornicy ma opinie szkodliwego. Czy to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Nadci?ga Unia uciekajmy !

2004-04-08 23:43:21 | Docktor inne posty tego autora

Użytkownik Bozenka napisał: > A wiec oswiadczam iz pijane jest i z klonu i z brzozy :-) > W dziecinstwie nie bylo nic lepszego, jak nabiegawszy sie i pic zachciawszy > ;) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ukrainska wodka

2004-04-08 23:54:28 | Docktor inne posty tego autora

Użytkownik Dariusz K. Ladziak napisał: > Generalnie rzecz ujmujac to w kregu kultury rosyjskiej (rosja i > ruskojezyczne przyleglosci Imperium) wodke zawsze robilo sie ze zboza ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: krokiety

2004-04-09 10:51:02 | Docktor inne posty tego autora

Użytkownik Anet napisał: > Zrobiłam za dużo krokietów z pieczarkami i żółtym serem. Nadmiar chcę > zamrozić, tylko jak? > 1.Bez panierki - dużo roboty przy ponownej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Smardze i ślimaki (chwalę się i pytam)

2004-04-24 19:02:42 | Docktor inne posty tego autora

Użytkownik Ewa (siostra Ani) N. napisał: > > Osobom ktore chcialyby spozyc wlasnorecznie zebrane winniczki spiesze > wyjasnic ze zwierzeta te nalezy torturowc przez minimum ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pieczenie barana.

2004-04-15 13:38:05 | Docktor inne posty tego autora

Użytkownik Tomasz napisał: > Użytkownik "Marcin 'Notoz' Miętki" <m...@e...com.pl> napisał > >>1) Jak upiec barana. (nie owce, nie gajnie ale barana) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Maienie spirytusu

2004-04-16 19:05:26 | Docktor inne posty tego autora

Użytkownik dorka napisał: > > Maj za pasem:-) Tez bym sie chetnie dowiedziala ki czort. Moze jakiegos > zielska do butelki wrzucic i bedzie umajona zawartosc? > > Dorota ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Maienie spirytusu

2004-04-16 21:30:25 | Docktor inne posty tego autora

Użytkownik Jafi napisał: > Chcialbym znac przepisy na zmaienie spirytusu. Bylbym wdzieczny jezeli ktos > podzieli sie ze mna taka sztuka kulinarna. Za wszystkie odpowiedzi z gory ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 8 . [ 9 ] . 10 . 11