Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: tomjas <t...@W...onet.pl>
Znaleziono: 173 wiadomości





Re: Polędwica wołowa

2012-11-23 10:48:21 | tomjas inne posty tego autora

On Fri, 23 Nov 2012 01:21:02 -0800 (PST), k...@o...eu wrote: > Dostałem od rodziny ok 2 kg polędwicy wołowej, podobno z młodego zwierzaka. Jak ją przyżądzić , żeby nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czekoladki a czkawka

2013-06-29 12:29:04 | tomjas inne posty tego autora

On Sat, 29 Jun 2013 09:34:57 +0200, Stokrotka wrote: > >> Jeśli ortografia ma być naprawdę UPROSZCZONA, to powinno się pisać albo ż, >> albo sz, bez względu na inne ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: olej czy smalec?

2011-03-07 07:25:21 | tomjas inne posty tego autora

On Sun, 6 Mar 2011 13:38:22 +0100, Julia wrote: > witam. Na czym smazyc potrawy na patelni na smalcu czy na oleju. Chodzi mi o > to na czym zdrowiej poniewa? stykam sie z ró?n ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: gałka muszkatołowa

2011-03-09 15:07:04 | tomjas inne posty tego autora

On Wed, 09 Mar 2011 10:20:16 +0100, Aha wrote: > > Gałki dodaje sie do mies i np sosu beszamelowego. > Smak korzenny, w duzych ilosciach halucynogenna. > Dodaje w calkiem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Lazania

2011-03-16 09:11:55 | tomjas inne posty tego autora

On Wed, 16 Mar 2011 08:19:41 +0100, Misiek wrote: > Przymierzam sie do zrobienia lazanii z sosem Bolonese. > Pytanie nastepujace - platy lazanii wczesniej obgotowywac? sparzac? czy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Lazania

2011-03-17 07:05:10 | tomjas inne posty tego autora

On Wed, 16 Mar 2011 23:32:30 +0100, Justyna Vicky S. wrote: > > A właśnie. Ostatnio lazania mi się rozjechała. Mam taką fajną kwadratową > formę do lazanii. No i przy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: spryskiwacz zraszacz do oliwy

2011-04-19 10:22:39 | tomjas inne posty tego autora

On Tue, 19 Apr 2011 11:26:20 +0200, Wojciech Ścigała wrote: > Witam, chciałbym wrócić do tematu sprzed mniej więcej roku - czy ktoś > może polecić dobrze działający ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Olej jadalny - parowanie.

2011-04-26 11:31:47 | tomjas inne posty tego autora

On Tue, 26 Apr 2011 13:21:16 +0200, vcore wrote: > W dniu 2011-04-26 12:40, slawek7 pisze: >> Może głupie pytanie. >> Czy olej paruje po podgrzaniu tak samo jak woda? > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przepis na tanie danie

2011-04-26 18:59:49 | tomjas inne posty tego autora

On Tue, 26 Apr 2011 20:01:29 +0200, Aicha wrote: >> jw. >> Mięsko zamiast drogiego niezdrowego sera. > > Ser ma znacznie więcej wapnia niż mleko. Dlaczego twierdzisz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co do wódy

2011-06-03 08:53:44 | tomjas inne posty tego autora

On Thu, 2 Jun 2011 20:06:38 +0000 (UTC), Gorzelnia w Pułtusku wrote: > Jutro i pojutrze mam zamiar wypić sam z 2 litry wódy, co polecacie na > zagrychę? Tylko żeby cos prostego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 6 . [ 7 ] . 8 ... 18