Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości
2005-11-23 21:29:06 | waldek inne posty tego autora
rina wrote: >> bardzo proszę o dobry przepis na ciasto na strudel jabłkowy - dzięki > > > Strudel > > Ciasto: > 150g maki tortowej > szczypta soli > 4 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: grzanki2005-11-24 15:57:04 | waldek inne posty tego autora
aniared wrote: > A ten ostatni przykład jakiś nieprzyzwoity jest? ;))) === Ot, figlara! ;-) waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Skrobia z ziemniaków2005-11-24 23:30:36 | waldek inne posty tego autora
Piotrek wrote: > Co robię źle? === Nic. Starłeś za mało ziemniaków. waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rożno? - aaaaaaaaa !!!!2005-11-25 07:10:33 | waldek inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. wrote: > Le jeudi 24 novembre 2005 ŕ 22:25:00, dans > <dm5b3b$h29$1@inews.gazeta.pl> vous écriviez : > >> tmk <t...@p...onet.pl> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Skrobia z ziemniaków2005-11-25 12:22:25 | waldek inne posty tego autora
Odi wrote: >> Nic. Starłeś za mało ziemniaków. > > Witam, > a czy nie prościej byłoby kupić mąkę ziemniaczaną? To chyba tez jest > srobia z ziemniaków. === ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ro?no? - aaaaaaaaa !!!!2005-11-25 12:34:12 | waldek inne posty tego autora
Misiek wrote: > JEST !!!!!!!!!! > Jest i Golonko !!! > http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:Gree nek === Ja dam więcej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: 1987 rok2005-11-27 15:05:56 | waldek inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > Jak jeszcze zyjesz, smakowaly i ladnie wygladaly to nie > wyrzucaj.... tylko nakarm nimi dzdzownice. waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: "Czeska"" rewelacja2005-11-27 21:26:24 | waldek inne posty tego autora
Artur Nowacki wrote: > No właśnie. > Co powoduje, że jeśli chodzi o potentatów spożywczych to spychani > jesteśmy często w taki zaścianek ??? === Wersja 1 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: "Czeska"" rewelacja2005-11-28 16:25:58 | waldek inne posty tego autora
Grzegorz Janoszka wrote: > Tylko nie wiem, czy wiesz, że zdecydowana większość wyrobów > sprzedawanych > w Polsce pod obcą marką jest produkowana w Polsce. === Helmans, to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Kolor śledzia2005-11-28 17:56:04 | waldek inne posty tego autora
=== Jak powszechnie wiadomo, śledzie solone po odoszczeniu i oskórowaniu dają płaty często w kolorze bardziej lub mniej czerwonawym. Matiasy zaś są niemal srebrzysto-białe. Czy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia