Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości





Re: "Czeska"" rewelacja

2005-11-29 20:15:40 | waldek inne posty tego autora

Konrad Brywczyński wrote: > YPB? === WTHDTM? waldek === [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: do czego używac kolorowy pieprz?

2005-12-04 03:03:03 | waldek inne posty tego autora

JerzyN wrote: > pterodaktyl napisał(a): >> czerwony pieprz to tzw cajun [...] > > Jesteś pewien? === Pterodaktyl jest pewien. Inaczej by nie stosował tak oryginalnej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tragedia w kartoflach

2005-12-07 01:21:22 | waldek inne posty tego autora

marta wrote: > Użytkownik "Krzysztof" napisał > >> Zalamany jestem od kilku/kilkunastu lat jakoscia ziemniakow. >> W Gdyni nie mozna kupic przyzwoitych bulw!! ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zapach piwny!

2005-12-07 16:58:47 | waldek inne posty tego autora

Krzysztof wrote: > Domowy sposob, zeby zona nie poczula > zapachu "po piwku" to: > Mleko rozlane. Wypiłem stronga! (1) ale > kolezanka malzonka ma wech, ze ho ho ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: indyk

2005-12-12 01:09:52 | waldek inne posty tego autora

dzus wrote: > pieczesz go z reguły 1kg =1 godzina > czyli żeby dobrze się upiekl indyk ma ok 7-9 kilo > więc koło 7 godzin === ??? Opał na zimę wytwarzasz? Moim indykom ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Smacznego

2005-12-20 16:39:03 | waldek inne posty tego autora

=== http://www.nowydzien.pl/nowydzien/1,70091,307 5657.ht ml waldek === [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Mak?owicz - krem z brokulow

2006-01-23 13:15:30 | waldek inne posty tego autora

Ewa (siostra Ani) N. wrote: > Le dimanche 22 janvier 2006 ? 23:21:16, dans > <dr110r$1t3j$1@node3.news.atman.pl> vous écriviez : > >>> > >>> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: świeża makrela

2006-03-17 11:37:21 | waldek inne posty tego autora

Maciek wrote: > Dnia Fri, 17 Mar 2006 09:27:31 -0000, Malgosia Kozicka napisał(a): > >> Co z nią zrobić? Upiec, usmażyć? > > Upiec! Jesli tylko dysponujesz rusztem, a ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Prosta piłka - steki

2006-03-21 21:33:35 | waldek inne posty tego autora

=== Na pewno każdy wie, jak smakują steki wieprzowe z cebulką, te z mielonego lub siekanego mięsa (choć nie przypuszczam, aby w knajpach jakiś kucharzyna bawił się w siekanie) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Solona slonina

2006-03-21 23:07:38 | waldek inne posty tego autora

=== Nie wiem, czy to rosyjski sposób, ale podam, jak ja to robiłem: Słonina z prawdziwej świni - 10kg (grubość min. 3cm) Sól - 30 łyżek (płaskich) pieprz - 5 łyżeczek ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 70 ... 110 ... 122 . [ 123 ] . 124 ... 130 ... 143