Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości
2005-11-29 20:15:40 | waldek inne posty tego autora
Konrad Brywczyński wrote: > YPB? === WTHDTM? waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: do czego używac kolorowy pieprz?2005-12-04 03:03:03 | waldek inne posty tego autora
JerzyN wrote: > pterodaktyl napisał(a): >> czerwony pieprz to tzw cajun [...] > > Jesteś pewien? === Pterodaktyl jest pewien. Inaczej by nie stosował tak oryginalnej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: tragedia w kartoflach2005-12-07 01:21:22 | waldek inne posty tego autora
marta wrote: > Użytkownik "Krzysztof" napisał > >> Zalamany jestem od kilku/kilkunastu lat jakoscia ziemniakow. >> W Gdyni nie mozna kupic przyzwoitych bulw!! ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zapach piwny!2005-12-07 16:58:47 | waldek inne posty tego autora
Krzysztof wrote: > Domowy sposob, zeby zona nie poczula > zapachu "po piwku" to: > Mleko rozlane. Wypiłem stronga! (1) ale > kolezanka malzonka ma wech, ze ho ho ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: indyk2005-12-12 01:09:52 | waldek inne posty tego autora
dzus wrote: > pieczesz go z reguły 1kg =1 godzina > czyli żeby dobrze się upiekl indyk ma ok 7-9 kilo > więc koło 7 godzin === ??? Opał na zimę wytwarzasz? Moim indykom ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Smacznego2005-12-20 16:39:03 | waldek inne posty tego autora
=== http://www.nowydzien.pl/nowydzien/1,70091,307 5657.ht ml waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mak?owicz - krem z brokulow2006-01-23 13:15:30 | waldek inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. wrote: > Le dimanche 22 janvier 2006 ? 23:21:16, dans > <dr110r$1t3j$1@node3.news.atman.pl> vous écriviez : > >>> > >>> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: świeża makrela2006-03-17 11:37:21 | waldek inne posty tego autora
Maciek wrote: > Dnia Fri, 17 Mar 2006 09:27:31 -0000, Malgosia Kozicka napisał(a): > >> Co z nią zrobić? Upiec, usmażyć? > > Upiec! Jesli tylko dysponujesz rusztem, a ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Prosta piłka - steki2006-03-21 21:33:35 | waldek inne posty tego autora
=== Na pewno każdy wie, jak smakują steki wieprzowe z cebulką, te z mielonego lub siekanego mięsa (choć nie przypuszczam, aby w knajpach jakiś kucharzyna bawił się w siekanie) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Solona slonina2006-03-21 23:07:38 | waldek inne posty tego autora
=== Nie wiem, czy to rosyjski sposób, ale podam, jak ja to robiłem: Słonina z prawdziwej świni - 10kg (grubość min. 3cm) Sól - 30 łyżek (płaskich) pieprz - 5 łyżeczek ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia