Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Anai <a...@g...pl>
Znaleziono: 223 wiadomości





Re: no niestety

2012-01-20 12:44:25 | Anai inne posty tego autora

W dniu 19.01.2012 13:00, Przemysłąw Dębski pisze: > Nie oto chodzi :) > Wsród listy zakupów jaką miałem zrobić był proszek do prania. Stanąłem w > markecie przed ... [ więcej ]

Grupa : pl.sci.psychologia

Re: no niestety

2012-01-20 12:44:25 | Anai inne posty tego autora

W dniu 19.01.2012 13:00, Przemysłąw Dębski pisze: > Nie oto chodzi :) > Wsród listy zakupów jaką miałem zrobić był proszek do prania. Stanąłem w > markecie przed ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: A jednak smalczyk!

2012-03-02 18:17:01 | Anai inne posty tego autora

W dniu 02.03.2012 16:11, Ikselka pisze: > Dnia Fri, 02 Mar 2012 16:00:01 +0100, Qrczak napisał(a): > >> Młode woli za to jabłko. Po bananu zawsze pluł. > > Za ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Parowar - refleksje.

2012-03-10 22:55:24 | Anai inne posty tego autora

W dniu 10.03.2012 23:48, Aicha pisze: >>>> BTW, z jakich firm kupujecie ryż? >>>> Ja trzymam się jednej - tylko ostatnio zgrzeszyłam niewiernością i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Parowar - refleksje.

2012-03-11 20:30:00 | Anai inne posty tego autora

W dniu 11.03.2012 20:56, Ikselka pisze: > Dnia Sun, 11 Mar 2012 12:52:52 -0700 (PDT), JaMyszka napisał(a): >> Jakże uroczo potrafisz określić dania, których nie lubisz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ile czasu trwa suszenie jabłek

2012-06-02 20:13:00 | Anai inne posty tego autora

W dniu 15.05.2012 22:08, Stokrotka pisze: > Używana suszarka bywa pszyczyną alergi, dlatego nie nadaje się do > dożewania, > a i zamknięta w mniej używanym pokoju może ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przepis na zawsze żółty naturalny rosół

2012-06-19 13:44:58 | Anai inne posty tego autora

W dniu 18.06.2012 23:10, Ikselka pisze: > Dnia Mon, 18 Jun 2012 22:36:38 +0200, Bbjk napisał(a): > >> W dniu 2012-06-18 22:23, Ikselka pisze: >> >>> Bzdety ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pektyna.

2012-06-21 20:53:27 | Anai inne posty tego autora

W dniu 21.06.2012 22:32, Ikselka pisze: > Dnia Thu, 21 Jun 2012 19:52:49 +0200, Stokrotka napisał(a): > >> A hemik zatruł mnie dwutlenkiem siarki lub trujtlenkiem siarki (nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Roztwór do piersi z kurczaka

2012-08-16 10:28:37 | Anai inne posty tego autora

W dniu 14.08.2012 21:40, medea pisze: >> W tamtym roztworze, który pamiętam, trzymało się mięso kilka dni, >> ale raczej nie dłużej niż tydzień i czegoś takiego bym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Roztwór do piersi z kurczaka

2012-08-20 11:19:25 | Anai inne posty tego autora

W dniu 20.08.2012 07:29, Ed pisze: > W dniu 2012-08-19 19:53, Qrczak pisze: >> Dnia 2012-08-19 16:52, obywatel Ed uprzejmie donosi: >>> Poza tym powszechnie wiadomo, że ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 7 . [ 8 ] . 9 ... 20 ... 23