Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "af" <f...@p...net>
Znaleziono: 79 wiadomości





Re: kuchnia koszerna (KASHER)

2000-02-06 01:49:10 | af inne posty tego autora

Emil wrote: > czesc ! > witam wszystkich w kuchni. > jestem wielbicielem, smakoszem i znawca kuchni koszernej > jek ktos chce cos wiedzec na ten temat to chetnie odpisze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: thermomix do znudzenia; było Re: Maszynka do mięsa

2000-02-06 01:54:29 | af inne posty tego autora

Przemyslaw Koziarski wrote: > > Moze to wstyd nie wiedziec, ale prosze o odpowiedz na pytanie....Co to > jest > > ten thermomix ????.. > > F. > > > > To ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dziekuje za ciekawy wieczor

2000-02-06 02:00:32 | af inne posty tego autora

Marek Lef wrote: > Wszystkim uczestnikom tej grupy dyskusyjnej serdecznie dziekuje za > mozliwosc > doskonalego relaksu, poznanie ciekawych ludzi i niezapomniane smakowe > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: thermomix do znudzenia; było Re: Maszynka do mięsa

2000-02-06 02:25:40 | af inne posty tego autora

Przemyslaw Koziarski wrote: > > PS 1. dalej wiem, ze nic nie wiem.... > > Robot wieloczynnosciowy, ktory od innych rozni sie tym , ze wazy i gotuje i > 5 razy wiecej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Enzymy bylo[Re: zmiękczanie mięsa było:minutensteki]

2000-02-06 03:47:39 | af inne posty tego autora

Slavek S. wrote: > Szymko wrote: > > > Bardzo mnie zaciekawilo stwierdzenie o enzymach "zmiekczajacych" > > mieso. Jezeli mozna to prosilbym o jakas szersza ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: bigos

2000-02-06 04:27:45 | af inne posty tego autora

Wladyslaw wrote: > Przemyslaw Koziarski <p...@k...net.pl> wrote: > > > > > Przeciez nikt nie wazy kilebasek i kapusty :)) > > W grudniu albo na poczatku ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomocy - kuchenki.

2000-02-08 03:16:01 | af inne posty tego autora

Tomasz Rog wrote: > > Kup gazowa plyte ale koniecznie z elektrycznym piekarnikiem. I zeby > > piekarnik mial koniecznie termoobieg. A jak bedzie mozliwosc wyboru to > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Rurki z kremem

2000-02-08 03:25:30 | af inne posty tego autora

Przemyslaw Koziarski wrote: > > Cream Of Tartar, to cos, co zostaje z winogron po fermentacji wina. > > Sluzy do stabilizowania piany z bialek i wchodzi w sklad proszku do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomocy, do czego uzyc Kummel / Cumin ?

2000-02-08 04:08:27 | af inne posty tego autora

Slawek Lipski wrote: > wróciłem właśnie z Istambułu, skąd przywiozłem trochę przypraw. > Między innymi z rozpędu nabyłem coś o nazwie Kummel. W jednym zestawie > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomocy, do czego uzyc Kummel / Cumin ?

2000-02-08 04:09:47 | af inne posty tego autora

Przemyslaw Koziarski wrote: > > wróciłem właśnie z Istambułu, skąd przywiozłem trochę przypraw. > > Między innymi z rozpędu nabyłem coś o nazwie Kummel. W jednym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 6 . [ 7 ] . 8