Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: clafoutis <c...@i...pl>
Znaleziono: 160 wiadomości





Re: Pieczenie w mikrofali?

2006-08-02 08:57:27 | clafoutis inne posty tego autora

przecież pisze że robię tak od kilku lat i nic się nie wydarzyło. i nie robię tego amatorsko ale zawodowo w knajpie wiec tych czynności wykonałem ladnych kilka tysięcy. jakoś ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czego z czym nie łączyć?

2006-08-02 10:57:25 | clafoutis inne posty tego autora

no to z kawą to się zgadza ale sam jestem fanem espresso i po prostu łykam magnez w tabletkach i tyle. piotr [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jeszcze raz o winie

2006-08-02 11:09:50 | clafoutis inne posty tego autora

e nie wydaje mi sie ja za każdym razem rozdrabniam owoce fakt nie w sokowirówce tylko malakserze ale to nie ma znaczenia. może owoce nie były dojrzałe po prostu brak cukru bez tego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sandacz w smietanie

2006-08-03 10:08:25 | clafoutis inne posty tego autora

masz mentalność komunisty . zamiast upraszczać wszystko komplikujesz. ze przepis francuski ściągnąłem z amerykańskiego portalu do dla ciebie problem a skąd qwa wiesz że beurre ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sandacz w smietanie

2006-08-03 12:42:02 | clafoutis inne posty tego autora

to legenda . pełno ich się tworzy na potrzeby rynku. piotr [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sandacz w smietanie

2006-08-03 12:44:17 | clafoutis inne posty tego autora

sam jestem posiadaczem gastronomiue larousse i w trakce lektury dopatrzyłem się wielu nieścisłości czy wręcz nieprawdziwych informacji. przy okazji je przypomnę na grupie. piotr [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sandacz w smietanie

2006-08-03 18:05:23 | clafoutis inne posty tego autora

ale się zacietrzewiłaś . widzisz wielką różnicę między przepisami ??? piotr [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sandacz w smietanie

2006-08-03 18:54:58 | clafoutis inne posty tego autora

całe zamieszanie wynikło z drobiazgowości. ja wypowiedziałem się: "to zubożona wersja beurre blanc czyli śmietanowy sos plus wkorporowane kawałki masła." nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sandacz w smietanie

2006-08-03 20:54:01 | clafoutis inne posty tego autora

jakbym słuchał mmillera albo kwacha. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sekrety malaksera

2006-08-04 09:36:54 | clafoutis inne posty tego autora

nigdy tak nie robiłem ale to chyba dosć ryzykowne uakwywnisz w ten sposób gluten z ziemniaków i mąki i wyjdziesz roziągliwa guma . pozdro piotr [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 . [ 11 ] . 12 ... 16