Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "eM eL" <b...@W...gazeta.pl>
Znaleziono: 108 wiadomości





Re: jakie sa zalety woka OT

2004-09-08 15:30:32 | eM eL inne posty tego autora

eM <...@...c> napisał(a): > chop suey. Lubie orient :-). Chyba "orient of the United States of America" (a raczej gleboki zachod - San Fran) bo chop suey ma tyle ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jakie sa zalety woka OT

2004-09-08 15:56:26 | eM eL inne posty tego autora

eM <...@...c> napisał(a): > A polki kropki? ;-) Chyba tez od tanca... "In the 1840s, the polka was sweeping America. It was the latest dance craze, like the Charleston of ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: frankfurcki zielony sos

2004-09-10 14:08:43 | eM eL inne posty tego autora

eM <...@...c> napisał(a): >> Od dawna szukam dobrego przepisu na sos zielony, co pasowalby do wielu > mięs i wędlin. I juz mi sie wydawalo, ze pana Boga za nogi zlapalam, a ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: yerba mate i

2004-10-08 15:00:20 | eM eL inne posty tego autora

surt <s...@W...gazeta.pl> napisał(a): > Witam szanownych grupowiczow. > Mam pytanie dotyczace yerba mate. Ostatnio co nieco czytalem na temat tej > roslinki i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: cream of tartar - jak po naszemu?

2004-10-11 19:29:36 | eM eL inne posty tego autora

eM <...@...c> napisał(a): >> For half a teaspoon of Cream of > Tartar, substitute one and a half teaspoons of lemon juice or vinegar. > Wiec tylko poczekam, niech jakis ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Biały sos do makaronu

2004-10-26 15:27:47 | eM eL inne posty tego autora

Ewcia <e...@h...com.spam.wytnij.to> napisał(a): > Chciałam dziś na obiad zrobić taki biały sos do makaronu z pieczarkami i > szynką. I w zawiązku z tym mam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: DIPY Futbolowe dla EM i nie tylko

2004-09-07 19:57:17 | eM eL inne posty tego autora

ktosia <k...@o...pl> napisał(a): > Generana zasada moich dipow jest taka- To ja sie tyz przylacze z takim oto dwoma. Dip z czerwonego "kawioru" (ikry lososia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: słodkie kłębuszki?

2004-07-25 23:27:06 | eM eL inne posty tego autora

moni <m...@p...onet.pl> napisał(a): > Nie, raczej jak kłębki makaronu - nitek. Znalazłam zdjęcie i to faktycznie > kataifi. Problem w tym, że nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Cilantro w Warszawie. Gdzie?

2004-06-08 17:59:35 | eM eL inne posty tego autora

pau <p...@p...pl> napisał(a): > Kolendra występuje min: w Galerii Mokotów, w sklepie z zywnością orientalną, > na parterze. > Kosztuje 4,50 peczek. Dobra i swieza. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ogorki malosolne

2004-06-11 12:36:15 | eM eL inne posty tego autora

walkie <walkie@no_spam_wroclaw.net.pl> napisał(a): > No i za pierwszym razem wyszlo mi tak ze ta woda w ktorej ogorki byly > zrobila sie smierdzaca, tak jak woda w ktorej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . 2 . [ 3 ] . 4 ... 10 ... 11