Szukana fraza: Autor: Patrycja Kazala <k...@m...pw.edu.pl>
Znaleziono: 451 wiadomości
2001-02-10 10:34:28 | Patrycja Kazala inne posty tego autora
Ania Derejski wrote: > > > JA zrobiłem wczoraj z tego co było taką : > > 1/2 rzodkiewki, 5 dag solana,[...] > Hmmmm.......... 1/2 rzodkiewki ??? > Toz to musi byc ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sos vinegret2001-02-10 10:39:53 | Patrycja Kazala inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > Dodanie czosnku ma tez te zalete, ze ulatwia zmieszanie sie oliwy i > octu. Podobnie dziala odrobina musztardy. > > Wladyslaw o! dzieki, nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: HELP! HELP!2001-02-10 15:53:30 | Patrycja Kazala inne posty tego autora
\"Bracia Tokarscy\" Firma wrote: > > POMOCY WAŻĘ 135 KG,JUŻ SCHUDŁAM 15..ALE TO JESZCZE NIC,TO CHOROBA WIEM,ALE > JA CHCE ŻYĆ..MACIE JAKIŚ POMYSŁ... po pierwsze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Biała rzodkiewka - potrzebuję przepis na surówkę2001-02-10 15:56:24 | Patrycja Kazala inne posty tego autora
Konrad Brywczyński wrote: > | > I co to jest solan ??? > | > | chyba sie kiedys pytalam i wyszlo ze ryba chyba. ale pewna nie jestem. > | niech ktos inny odpowie... > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ocet balsamiczny?2001-02-12 16:06:03 | Patrycja Kazala inne posty tego autora
Dorota Lorka wrote: > > Na butelce napisane jest , że 0% cholesterolu, zresztą w tłuszczach > > roślinnych nie ma cholesterolu. > > Niektore sie jednak utleniaja, a ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ocet balsamiczny?2001-02-12 18:30:28 | Patrycja Kazala inne posty tego autora
Dorota Lorka wrote: > Cholesterol, nie wchlania sie wprost, jest syntetyzowany w watrobie, > duzo by pisac, ja wychodze juz do domu, postaram sie napisac jutro. > W kazdym razie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kuskus2001-02-13 11:46:56 | Patrycja Kazala inne posty tego autora
Joanna Czysciak wrote: > > Hej! > Czy ktos moglby sie ze mna podzielic jakims pyszniutkim przepisem na te > wlasnie kasze? Chodzi mi glownie o cieple dania. > Pozdrawiam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co z czerwonej kapusty?2001-02-14 14:50:45 | Patrycja Kazala inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > > No wlasnie.. > > wczoraj skroilam pol malej czerwonej, wrzucilam pokrojonej > cebuli, jablka, troche rodzynek, sol, plaster cutryny, troche > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Re: Tort dla alergika - pilnie poszukiwany2001-02-14 16:59:19 | Patrycja Kazala inne posty tego autora
Anna Dulny wrote: > > Moj alergik (do 10 roku zycia bezmleczny, bezjajeczny, bezglutenowy) od > niedawna je jablecznik na kaszy mannej (no wiem - gluten - ale jakos juz > sobie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Re: Dieta Montignac.2001-02-14 17:12:48 | Patrycja Kazala inne posty tego autora
em wrote: > [ciach opis] > Ze swojego doswiadczenia moge Tobie powiedziec, ze przestawienie sie na inny > rodzaj pozywienia trwa ok 2 miesiace. swojego czasu przechodzilam na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia