Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Patrycja Kazala <k...@m...pw.edu.pl>
Znaleziono: 451 wiadomości





prawa autorskie

2001-02-14 17:26:20 | Patrycja Kazala inne posty tego autora

"nie można publikować bez przyzwolenia w World-Wide Web listów, a w grupach dyskusyjnych zamieszczać dokumentów bez zgody ich autorów. " - cytata z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co z czerwonej kapusty?

2001-02-14 22:44:16 | Patrycja Kazala inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > >ja lubie taka: czerwona kapusta poszatkowana + cebulka w cwiartki, a > >pozniej w cieniutkie piórka + jablka utarte (koniecznie soczyste i twarde) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co z czerwonej kapusty?

2001-02-14 22:47:23 | Patrycja Kazala inne posty tego autora

Wladyslaw Los wrote: > > wczoraj skroilam pol malej czerwonej [...] - wyraznie CZEGOS > > brakowalo. Czego? > A czego brakuje -- > tluszczu! Kapusta lubi tluszcz! a ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: cisto z bananami

2001-02-20 11:51:08 | Patrycja Kazala inne posty tego autora

"MIGDAŁEK" wrote: > > Witam > Gdzies widziałam przepis na ciastp z bananami, ale tradycyjnie ni > eprzepisyłam go no i mazenia o ciescie rozprysły jak mydlana ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dziwne bóle po chińszczyĄnie

2001-02-20 11:58:54 | Patrycja Kazala inne posty tego autora

Klient - rzeczoznawcyap - info wrote: > > To klasyczna przyprawa kuchni chinskiej. Dla Chinczykow to podobno > > "piaty smak" obok slonego, kwasnego, slodkiego i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dziwne bóle po chińszczyźnie

2001-02-20 12:01:18 | Patrycja Kazala inne posty tego autora

Agnieszka Litwin wrote: > > Witajcie! > Dodam tylko od siebie ze glutek jest rowniez w vegecie i innych gotowych > przyprawach np kamisa wiec jesli to bylo by po tym to w domu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dziwne bóle po chińszczyźnie

2001-02-20 12:03:51 | Patrycja Kazala inne posty tego autora

busek wrote: > Sam glutaminian sodu nie ma prawie smaku, jednak uważa się, że podnosi on > smak składników z którymi się łączy. nie ma smaku? ma chyba - slony. myle sie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: wszystko już było [Re: dziwne bóle po chińszczyźnie]

2001-02-20 12:07:07 | Patrycja Kazala inne posty tego autora

sadyl wrote: > Posiedzisz trochę dłużej to Ciebie też będzie szlag trafiał, jak 3x w > tygodniu jakiś "świerzynek" będzie się domagał przepisu na panierkę z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dieta Montignac.

2001-02-20 13:05:39 | Patrycja Kazala inne posty tego autora

em wrote: > > swojego czasu przechodzilam na laktoowowegetaranizm, a w wakacje na > > weganizm, wiec cos wiem o zmianie diety :)))) > > Dlaczego (zdrowie, nadwaga czy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tort dla alergika - pilnie poszukiwany

2001-02-20 13:14:57 | Patrycja Kazala inne posty tego autora

Anna Dulny wrote: > > Pytalam doswiadczona wegetarianke i powiedziala mi ze nie ma takiego masla > roslinnego, do ktorego nie dodaje sie mleka. Wiec dla bezmlecznych raczej > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 20 ... 26 . [ 27 ] . 28 ... 40 ... 46