Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2003-10-08 12:53:44 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: (...) > ja moge oddawac glos pocztowo. tez obiadowac, pardon, obradowac :-)))))) Popieram! Jakby wiecej osob obiadowalo zamiast obradowac byloby duzo lepiej i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Nie wyszło2003-10-08 13:46:41 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Lia wrote: > > No to spróbuję - jak wyjdzie mi wielki racuch, zawsze mogę z reszty usmażyć > > mniejsze placki. > Nieeee, racuchow na pewno to nie bedzie mialo nic ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: grochówka - :(\\2003-10-09 07:48:23 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Magdalena Bassett wrote: > > Zawsze sole groch luskany, a z takim mamy do czynienia, i sie rozpada > > bez problemu. W dodatku go nie namaczam, bo nie ma takiej potrzeby. > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kaczka2003-10-14 12:10:19 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Yenefer wrote: > No wlasnie. Moze ktos zna przepis na kaczke z jablkami ale taka wybitnie na > slodko... jadlam kiedys taka w restauracji... Nie spotkalam sie jeszcze z > takim ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kaczka2003-10-14 12:15:16 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Mich'ata wrote: > (...) > Chodzilo o rade grupowiczow i sprawdzony, domowy przepis na > kaczke...niekoniecznie na slodko /czyt.dość łatwy bo nie chciałabym > wywalić jej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Te nieszczesne pieczarki marynowane Pomocy!!2003-10-15 09:06:39 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Kot wrote: > Nigdy nie robilam pieczarek manowanych, ale smazone pieczarki pozostaja > biale, jak sie je posoli PO usmazeniu, a nie przed. Nie wiem, czy to sie > przeklada na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak sklarowac nalewke pomaranczowa2003-10-15 12:35:00 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
adam wrote: > > > Przecedzic przez filtr do kawy dodatkowo wypelniony wata. > Nie klaruje sie do konca.... :() Bo to tak szybko se ne da :-) Trzeba odstawic, poczekac az ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak sklarowac nalewke pomaranczowa2003-10-16 12:12:24 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
adam wrote: > A to kiedys opadnie??? toz to jakas emuksja :))) U mnie opada. Znaczy, cierpliwości :-) Krycha [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kosmetyki Faberlic (spam)2003-10-21 09:43:47 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Ti`Ana wrote: > > wiesz eulalka, uwazam ze reakcja piotrka > piotrka? to Wam to nie pachnie dżdżownicą? :> No to i dżdżownica może być pożyteczna ;-) Krycha [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: skąd się biorą kołduny?2003-10-31 14:05:48 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Another wrote: > A skoro o kuchni mowa, to jest też tam informacja, jakie jest główne > _porzywienie_ kotów. :) Jak koty kocham, zadziwiająca strona! Uśmiałam się jak norka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia