Szukana fraza: Autor: "JerzyN" <0...@m...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2004-07-05 11:40:56 | JerzyN inne posty tego autora
Uzytkownik "I.P." <i...@g...de> > Bigos, mozesz jesc caly tydzien :-) Uzupelniajac po drodze skladniki to i miesiac? ;-) -- Pozdrawiam, Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czarne jagody w cukrze - jak?2004-07-05 11:44:40 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "agatka" <A...@i...com> > [...] Ja robię w ogóle bez cukru i trzyma się całą zimę > zapasteryzowane.. Możesz podać ten przepis. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: przepis na skrzydełka z grilla2004-07-05 20:13:47 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "TomekD" <t...@p...onet.pl> > Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > > A co za różnica między rusztem a grillem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: przepis na skrzydełka z grilla2004-07-06 15:16:07 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Aleksander Kłosiewicz" <s...@v...pl> > A Władysław jak zwykle w formie ;-) Uderz w ruszt/grilla* a Alex się odezwie :-) -- Pozdrawiam, Jerzy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zaparzarka do ekspresso?2004-07-06 15:22:04 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Shivman" <s...@p...pl> > Są obecnie w sprzedaży zaparzarki ze stali nierdzewnej. > Które są lepsze w/w czy te z grubego odlewu aluminiowego? Od lat ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pierogi2004-07-06 16:37:03 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "anka" <a...@p...onet.pl> > Jak zrobić farsz do pierogów z serem? > Czym jeszcze oprócz mięsa można nadziać pierogi? Płucka (cielęce ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gdzie w Łodzi kupić sporą ilość dojrzałej pigwy ?2004-07-06 16:53:05 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "DuzyMis" <d...@a...pl> > No to gdzie lub od kogo? Przejdź się do najbliższych ogrodów i popytaj. -- Pozdrawiam, Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Szukam Zduna - może troszkę OT2004-07-07 10:36:36 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Piotr_K" <p...@j...org.pl> > WItam, > Poszukuję zduna (z Wawy lub okolic) do budowy wymyślonego grilla > wędzarni. > Czy ktoś s Szanownych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dlaczego rosol metnieje?2004-07-07 10:46:39 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "waldek" <A...@o...pl> > === [...] > Taki rosół jest wręcz wzorcowo przeźroczysty, [...] > === A założysz się, że nie? ;-) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Grzane piwo - prosty przepis2004-07-07 10:55:47 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "kaletowa" <k...@p...onet.pl> > KALETOWA rada, że na tej grupie są też normalni ludzie Czy Kaletowa jeszcze nie zauważyła, że cierpi na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia