Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Magdalena Bassett <m...@o...com>
Znaleziono: 1434 wiadomości





Re: Zrobiłam mazurek cygański wg.M.Basset

2004-04-11 16:03:07 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Medea wrote: > Zrobiłam ten mazurek wg przepisu podawanego kilka dni temu. Wygląda i > smakuje (już spróbowałam, bo nie mogłam się doczekać :-)) jak płaski keks na > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: proszek do pieczenia a soda

2004-04-12 16:43:40 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Katarzyna Kulpa wrote: > czy mozna w/w stosowac wymiennie? bo, dajmy na to, w przepisie soda, a w > szufladzie tylko proszek... > > kasica > -- > "Lepsza w domu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: roznica: cukier brazowy a biały

2004-04-24 17:10:53 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > > brazowych cukrow jest kilka odmian, w zaleznosci od zawartosci > melasy - ja lubie ten najciemniejszy, najmocniejszy w smaku, a > reszta rodziny ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sushi california roll

2004-04-24 17:20:55 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

-r- wrote: > moze mi ktoś wytłumaczyć jak się roluje to sushi? > pozdrw. > -r- Jeden plaster nori ogrzac nad palnikiem. Spreparowany ryz do sushi rozprowadzic na calej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kluski? z kaszy kukurydzianej - szukam przepisu

2004-04-28 19:04:09 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Sowa wrote: > Nawet nie wiem jak się nazywają. > Wiem że gotuje się kaszkę kukurydzianą (polentę?) potem studzi, kroi w > kostkę i można dodatkowo obsmażyć. > Czy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: smardze

2004-05-03 04:20:03 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Margola Sularczyk wrote: > Moi rodzice to barbarzyncy. Kupili kore na dzialke i z kory zaczely im > wyrastac jakies dziwne pomarszczone grzybki puste w srodku. No to dawaj, > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Krewetki -jak ugotowac?

2004-05-04 20:56:07 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Koliber wrote: > Kupilam mrozone krewetki i chce je ugotowac i zjesc same. Wydaje mi sie ze > nalezy je gotowac tak: > wode lekko osolic, pocukrzyc i zakwasic, zagotowac ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: slow cooker po polsku/wolnogot

2004-05-05 23:54:10 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Hanna Burdon wrote: > Justyna SImmonds wrote: > > No wlasnie, nie ma, ale zaraz bedzie, bo wlasnie tlumacze instrukcje > > obslugi... > > No to moim zdaniem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pastrani?

2004-05-07 19:45:27 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Włodek Chrzanowski wrote: > Witam Państwa, widziałem toto dzisiaj w telewizji, wygląda jak pokrojone > mięsko w chlebie "tostowym" albo pszennym, czy ktoś wie na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: śmietana do ubicia

2004-05-07 20:16:25 | Magdalena Bassett inne posty tego autora

Monika Zarczuk wrote: > Przepraszam was, ale bardzo was prosze, jaką śmietanę ubić najlepiej do > biszkopta. Do biszkoptu najlepsza jest tlusta smietanka. Im bardziej tlusta ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 50 ... 60 . [ 61 ] . 62 ... 70 ... 110 ... 144