Szukana fraza: Autor: "Wlodzimierz Macewicz" <w...@i...pw.edu.pl>
Znaleziono: 467 wiadomości
2004-11-02 12:21:39 | Wlodzimierz Macewicz inne posty tego autora
> Pyszny to jest Obołoń. Pszeniczny oczywiście, bo Aksamitny już nie. Ale popieram, ale ostatnio rzadko obolon bywa (w albercie zniknal, w Tesco nigdy nie bylo) Franciszkaner jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gdzie kupic *prawdziwa* szynke?2004-11-07 18:57:50 | Wlodzimierz Macewicz inne posty tego autora
w-wa na polnej, dostawa w czwartki, malutkie wedzone dupki bez tluszczyku, nie za mokre -- wlasnie takie jak lubie pozdrawiam WM [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gdzie kupic *prawdziwa* szynke?2004-11-08 11:09:32 | Wlodzimierz Macewicz inne posty tego autora
> > w-wa na polnej, dostawa w czwartki, malutkie wedzone dupki bez tluszczyku, > > nie za mokre -- > > wlasnie takie jak lubie > > Gdzie konkretnie? Koniecznie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Watróbka a czas jej przygotowania2004-11-09 11:16:51 | Wlodzimierz Macewicz inne posty tego autora
> odpada-robia sie trociny > oczywiscie do spozycia nadaja sie watrobki wieprzowe, drobiowe i cielece. > wolowe sa okropne, nie da sie pozbyc tego wstretnego zapachu moim ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Karkówka2004-11-22 11:03:36 | Wlodzimierz Macewicz inne posty tego autora
> > ładny kawalek karkoweczki ponacinac, w dziurki wcisnac pol lub cale zabki > czosnku > natrzec sola, pieprzem, innymi przyprawami (wg uznania np. prowansalskimi) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rosol2004-12-01 14:09:23 | Wlodzimierz Macewicz inne posty tego autora
> kawałek wołowego + korpus kurczaka polecam korpus z kaczki lub gesi (trzeba wywalic tluszcz) oczywiscie moze byc perliczka lub kurczak ktory sobie biegal po polu i skubal robaczki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [pyt] Zupa z lososia2004-12-10 13:52:42 | Wlodzimierz Macewicz inne posty tego autora
> zupe z lososia na dzisiejszy obiad, ale ja w kwestii ryb jestem > lajkonikiem > ;). Prosze w imieniu kolezanki o rady w tym temacie. Jesli nie zupa, to > jakas potrawka tez ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co robicie dziś na obiad?2004-12-21 13:17:55 | Wlodzimierz Macewicz inne posty tego autora
barszcz czerwony z fasola + pstrag smazony pozdrawiam MW [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: buraki po raz 22004-12-22 13:22:33 | Wlodzimierz Macewicz inne posty tego autora
ca 2 godz. pozdrawiam WM [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pierś kacza2005-01-05 09:50:28 | Wlodzimierz Macewicz inne posty tego autora
> > mam problem z piersią kaczki, najpierw podsmazana potem pieczona, jest > ciut za twarda my bierzemy 2 biusty i zszywamy ze soba (skora na zewnatrz), nastepnie w tak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia