Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Sylwia & Jurek" <s...@p...pl>
Znaleziono: 34 wiadomości





Pierogi- dziekuje za przepis

2002-02-07 13:15:53 | Sylwia & Jurek inne posty tego autora

Wyglada na to, ze w koncu odnioslam sukces w gotowaniu pierogow, a dokladniej ciasta pierogowego, bo w farszu juz sie dawno specjalistka zrobilam. Jestem szczesliwa :-)) Zawsze cos mi nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pierogi- dziekuje za przepis, oj tak

2002-02-08 08:52:43 | Sylwia & Jurek inne posty tego autora

Osoba znana jako <k...@p...onet.pl> zapodała: : Pierogi są "ładniejsze", troszke sztywniejsze, ciasto nie wypuszcza nadzienia : nawet jak pieróg gdzies ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Baba drozdzowa parzona

2002-02-14 13:16:24 | Sylwia & Jurek inne posty tego autora

Wlasnie zrobilam, ale jako ze robilam ciasto drozdzowe parzone po raz pierwszy, wiec zupelnie nie mam pojecia, jak to powinno wygladac. Zaparzylam make z mlekiem i wyszlo mi cos w rodzaju ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Babka drozdzowa z rodzynkami

2002-02-14 15:36:09 | Sylwia & Jurek inne posty tego autora

Osoba znana jako "Luiza Groeneveld" <l...@n...nl> zapodala: : > 1 opakowanie drozdzy suszonych : : A ile drozdzy konkretnie? 7 gram. : Zamierzam wyprobowac ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Co z bialek?

2002-02-14 19:21:30 | Sylwia & Jurek inne posty tego autora

Czy macie jakies ciekawe pomysly na cos z bialek? Wiem, ze to sie pojawia, ale robilam juz bialkowca, kokosanki... . Zostaje mi czesto pare bialek po drozdzowym czy maslanych buleczkach i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Baba drozdzowa parzona

2002-02-14 19:42:08 | Sylwia & Jurek inne posty tego autora

Osoba znana jako "tpi" <m...@w...pl> zapodała: : A może lepiej Bagels-bułki,które obgotowuje sie przed pieczeniem. A moge prosic przepis, nie znam tych bulek. :-) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Buleczki Pagnottini - zrobione i sprobowane!

2002-02-23 22:12:05 | Sylwia & Jurek inne posty tego autora

Wiecie co, wyszly pyszne, delikatne i rozplywajace sie w ustach. faktycznie tego plynu wg przepisu jest za duzo, bo zgodnie z tym co w ksiazce, to ciasto moglabym wyrabiac do rana i nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ciasto kruche - oczywiscie

2002-02-27 20:42:06 | Sylwia & Jurek inne posty tego autora

Juz sie poprawilam. :-) Sylwia [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: białka :-(

2002-02-25 15:07:17 | Sylwia & Jurek inne posty tego autora

Osoba znana jako "Wkn" <w...@w...pl> zapodała: : Białkowiec : tyle znalazłam, niestety nie przetestowane No to ja testowalam bialkowca. Tez mam wiecznie problem z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chlebek cukiniowy/marchwiowy/jablkowy

2002-02-25 15:16:00 | Sylwia & Jurek inne posty tego autora

Magdo, Pyszne ciacho! Zrobilam pare dni temu z jablkami, dodalam do tego cynamon i aromat pomaranczowy, ale nie olejek tylko taki proszek. Jest on niby naturalny. No i coz, ciasto zostalo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . [ 2 ] . 3 . 4