Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości
2000-06-07 12:01:40 | sadyl inne posty tego autora
Marcus wrote: > > upieklem tez schab w kminku cebuli i jablkach do podania na zimno > (zainteresowanym sluze przepisem) wal na grupę bez krępacji sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kebab, czy kebap?2000-06-09 11:06:45 | sadyl inne posty tego autora
Joanna wrote: > > Jak poprawnie pisze sie nazwe tej potrawy? Wszedzie znalazlam sie pisownia: > "kebab", jednak powstal w moim miescie bar i serwuja tam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kuchnia elektryczna.2000-06-09 11:32:29 | sadyl inne posty tego autora
Przemyslaw wrote: > > elektrycy sie nie znaja na gotowaniu :))) mierzylem ta sama kuchnie na 1 > fazie i na 3 i byly znaczne roznice > Czyli że masz za małe przekroje ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
miękkie serca?2000-06-11 12:00:14 | sadyl inne posty tego autora
Szlag by trafił... zachciało ,mi się gulaszu z serc (indyczych). po obsmażeniu były ekstra, ale jak zacząłem je dusić z papryką i cebulką zrobiły się twarde jak podeszwa i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ogorki2000-06-12 11:08:02 | sadyl inne posty tego autora
Jader wrote: > > A to nie jest czasem zalezne od ogorkow, ze tak powiem, samych w sobie? > Wydaje mi sie, że puste robia sie z za duzych i przerośnietych. Gdyby kogoś to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gdansk o poranku (tez o jedzeniu)2000-06-12 11:15:50 | sadyl inne posty tego autora
Magdalena Bassett wrote: > <ciach> > Kocham te Starowke, jej atmosfere, te ciezarowki-konewki polewajace ulice > rano, wszedzie golebie, stary Ratusz dzwoni o szostej rano ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zawartosc jodu w zywnosci2000-06-12 11:21:12 | sadyl inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > Sprobuj Salvity robionej w Wieliczce. To sol niejodowana, za to z > obnoizona zawaroscia sodu i dodatkiem soli potasu, ktore rownowazy > niekorzystny ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zawartosc jodu w zywnosci2000-06-13 06:22:33 | sadyl inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > > CZY to na pewno salvita z zakladu poprodukcji soli specjalnych w > Wieliczce? Mam wlasni przed soba jej swieze opakowanie (sprzedawana > jest zwykle ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przypalone mleko2000-06-14 11:08:52 | sadyl inne posty tego autora
skrzacik wrote: > > ojej, nie martw sie, za chwilke beda borowki, maliny... :)) > > skrzaci, ktory juz widzial borowki na kleparzu, tylko cena mu sie nie > spodobala :( W ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Małe pytanie - raczej nie na temat2000-06-15 10:53:44 | sadyl inne posty tego autora
Jader wrote: > > Ja wiem?... Moze czlowiek chce kupic ta pralke do mieszania salatek, albo > drinkow... > W starych dobrych czasach w akademiku nie było wody przez kilka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia