Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Slavek <s...@u...net>
Znaleziono: 193 wiadomości





Re: Szynka Parmeńska - uhhhhhhhhhh

2000-02-03 22:13:42 | Slavek inne posty tego autora

Po angielsku le wyglada na dobry przepis. Prosciutto to typ wloskiej szynki, natomiast Parma Prosciutto to szczyt marzen i snow. Slav FILLET OF COD WITH PARMA HAM AND HERB CRUST ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pyszności z dzieciństwa, było: Re: obiad ?/Kura na patyku

2000-02-04 19:24:43 | Slavek inne posty tego autora

Nie wiem o jakim Bloku mowicie, ale w latach '60 z mom znakomitym kolega, potrafilismy 2kg Bloku czekoladowego albo chalwy zjesc na jedno posiedzenie (a wlasciwie spacer) i oba blyly ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: thermomix do znudzenia; było Re: Maszynka do mięsa

2000-02-04 19:26:13 | Slavek inne posty tego autora

Aneta Baran wrote: > Ewa Pawelec <e...@g...uci.agh.edu.pl> wrote: > > Takich drożdżówek jak mój Wąsaty... Cholera, muślin to na to za grube > > słowo :) Albo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kacze jajka zakonserwowane po chinsku (na czarno lub czerwono!)

2000-02-07 15:37:20 | Slavek inne posty tego autora

Pszemol wrote: > Przemyslaw Koziarski <p...@k...net.pl> w artykule news:87l600$4to$1@sunsite.icm.edu.pl pisze... > > > > > > Wszystko zgoda, ale nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomocy, do czego uzyc Kummel / Cumin ?

2000-02-07 21:43:27 | Slavek inne posty tego autora

Cumin to podstawowa przyprawa kuchni hinduskiej ipakistanskiej. Moze toktos lubi, mna szarpia torsje jak tylko poczuje. Slav [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Rurki z kremem

2000-02-08 13:30:41 | Slavek inne posty tego autora

Masz znowu racje, przesadzilem, korekta: Cream of Tartar Jest to naturalna ingrediencja posostala po fermentacji winogron w produkcji wina. Glownie produkowany przez winarnie w regionach ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Baza danych.

2000-02-08 17:44:30 | Slavek inne posty tego autora

Polecam duzy wybor shareware programow z www.download.com Szukajcie pod haslem "Recipe". Slav [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Herbata

2000-02-08 17:48:42 | Slavek inne posty tego autora

Piotr Tylski wrote: > Najpierw trza kupic dobra herbate. Tylko w sklepie herbacianym lub temu > podobnym. Tam tez mozna uzyskac informacje jak dlugo parzyc herbate. Dobrym > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Rurki z kremem

2000-02-08 18:07:09 | Slavek inne posty tego autora

> Przemyslaw Koziarski wrote: > > > > jest lekko kwasowy. > > > Stosowac 1/8 lyzeczki od herbaty na jedno bialko. > > > > > > Slav > > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Rurki z kremem

2000-02-08 18:10:47 | Slavek inne posty tego autora

Ewa Pawelec wrote: > A nie jest to jakiś winian czegoś? Te chyba bywają... > > EwaP > -- > Ewa Pawelec, Zakład Fizyki Plazmy UO > Power corrupts, but we all need ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 4 . [ 5 ] . 6 ... 20