Szukana fraza: Autor: Slavek <s...@u...net>
Znaleziono: 193 wiadomości
2000-02-03 22:13:42 | Slavek inne posty tego autora
Po angielsku le wyglada na dobry przepis. Prosciutto to typ wloskiej szynki, natomiast Parma Prosciutto to szczyt marzen i snow. Slav FILLET OF COD WITH PARMA HAM AND HERB CRUST ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pyszności z dzieciństwa, było: Re: obiad ?/Kura na patyku2000-02-04 19:24:43 | Slavek inne posty tego autora
Nie wiem o jakim Bloku mowicie, ale w latach '60 z mom znakomitym kolega, potrafilismy 2kg Bloku czekoladowego albo chalwy zjesc na jedno posiedzenie (a wlasciwie spacer) i oba blyly ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: thermomix do znudzenia; było Re: Maszynka do mięsa2000-02-04 19:26:13 | Slavek inne posty tego autora
Aneta Baran wrote: > Ewa Pawelec <e...@g...uci.agh.edu.pl> wrote: > > Takich drożdżówek jak mój Wąsaty... Cholera, muślin to na to za grube > > słowo :) Albo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kacze jajka zakonserwowane po chinsku (na czarno lub czerwono!)2000-02-07 15:37:20 | Slavek inne posty tego autora
Pszemol wrote: > Przemyslaw Koziarski <p...@k...net.pl> w artykule news:87l600$4to$1@sunsite.icm.edu.pl pisze... > > > > > > Wszystko zgoda, ale nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pomocy, do czego uzyc Kummel / Cumin ?2000-02-07 21:43:27 | Slavek inne posty tego autora
Cumin to podstawowa przyprawa kuchni hinduskiej ipakistanskiej. Moze toktos lubi, mna szarpia torsje jak tylko poczuje. Slav [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rurki z kremem2000-02-08 13:30:41 | Slavek inne posty tego autora
Masz znowu racje, przesadzilem, korekta: Cream of Tartar Jest to naturalna ingrediencja posostala po fermentacji winogron w produkcji wina. Glownie produkowany przez winarnie w regionach ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Baza danych.2000-02-08 17:44:30 | Slavek inne posty tego autora
Polecam duzy wybor shareware programow z www.download.com Szukajcie pod haslem "Recipe". Slav [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Herbata2000-02-08 17:48:42 | Slavek inne posty tego autora
Piotr Tylski wrote: > Najpierw trza kupic dobra herbate. Tylko w sklepie herbacianym lub temu > podobnym. Tam tez mozna uzyskac informacje jak dlugo parzyc herbate. Dobrym > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rurki z kremem2000-02-08 18:07:09 | Slavek inne posty tego autora
> Przemyslaw Koziarski wrote: > > > > jest lekko kwasowy. > > > Stosowac 1/8 lyzeczki od herbaty na jedno bialko. > > > > > > Slav > > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rurki z kremem2000-02-08 18:10:47 | Slavek inne posty tego autora
Ewa Pawelec wrote: > A nie jest to jakiś winian czegoś? Te chyba bywają... > > EwaP > -- > Ewa Pawelec, Zakład Fizyki Plazmy UO > Power corrupts, but we all need ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia