Szukana fraza: Autor: krys <k...@p...onet.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2011-11-05 10:23:06 | krys inne posty tego autora
Ikselka wrote: > Sprawę aborcji rozpatruje się tutaj jedynie w kwestii wyboru miedzy > komfortem/zdrowiem matki a życiem dziecka. "Jeśli mijasz sie z prawdą, to jej się ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.psychologia
Re: pieczenie chleba- problem2011-12-12 08:51:53 | krys inne posty tego autora
Qrczak wrote: > Dnia 2011-12-11 10:48, niebożę ZS wylazło do ludzi i marudzi: >> >>> Zakwasem :) >> Dokładnie. Ja robię chleb na zakwasie ale ponieważ trzymam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.dom
Re: pieczenie chleba- problem2011-12-13 15:53:17 | krys inne posty tego autora
Qrczak wrote: >> Ja ruszam zakwas też na pi razy oko 12 godzin przed. I rozmnażam, p[o >> czym połowa idzie do lodówki, a druga do chleba. > > Odkładam zwykle ok ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.dom
Re: Wędzone żwiartki z kurczaka2011-12-14 07:18:06 | krys inne posty tego autora
XL wrote: > I wierzę jej. Kiedyś mieliśmy zwykłego, ale wojowniczego koguta, który > uniemożliwiał mi nawet szybkie wyjście do ogródka po warzywa. Hehe. U mnie kiedyś był ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak przepisowo zabić karpia...2011-12-16 14:41:05 | krys inne posty tego autora
Qrczak wrote: Wciąż mam jeszcze do > wykorzystania 15 żółtek zamrożonych po tym, jak białka na torty bezowe > poszły. I mało pomysłów, jak się ich ładnie pozbyć... 1. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak przepisowo zabić karpia...2011-12-17 18:02:13 | krys inne posty tego autora
Qrczak wrote: > Dnia 2011-12-17 16:58, niebożę medea wylazło do ludzi i marudzi: >> W dniu 2011-12-16 15:00, Qrczak pisze: >>> >>> Zapuszkowałam od razu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak przepisowo zabić karpia...2011-12-17 19:04:01 | krys inne posty tego autora
Qrczak wrote: >> Moje po upieczeniu też były miękkie. Ale jak wystygły, to nadawały się do >> wybijania zębów. Pieczone w środę, dziś zaczynają przypominać produkt ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Maszynka ręczna do mięsa2011-12-18 18:02:02 | krys inne posty tego autora
Aicha wrote: > W dniu 2011-12-18 17:53, XL pisze: > >>> (mam elektrycznego Zelmera, sprawdza się b. >>> dobrze). >> >> ...ale tylko wtedy, kiedy jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.dom
Re: Roladki - pytanie techniczne2011-12-19 16:48:00 | krys inne posty tego autora
medea wrote: > We wczorajszym odcinku "Ugotowanych" pojawiły się między innymi takie > roladki z mielonej piersi z kurczaka zawinięte ze szpinakiem. Przepis > mam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mrożenie pasztecikow2011-12-20 15:10:12 | krys inne posty tego autora
Justyna Vicky S. wrote: > Czy paszteciki z ciasta francuskiego mogę spokojnie zamrozić? Upieczone i > wystudzone oczywiście. > > Nadzienie: mięsne, szpinakowo-serowe oraz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia