Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Maciek <d...@p...onet.pl>
Znaleziono: 326 wiadomości





Re: szynka wędzona surowa

2005-03-22 23:10:42 | Maciek inne posty tego autora

Dnia Tue, 22 Mar 2005 20:56:29 +0100, Anet napisał(a): > Nie wiem jak szynka, ale jadłam schab tylko wędzony i był o niebo lepszy od > tego potem sparzonego (i nie smakował jak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: szynka wędzona surowa

2005-03-23 08:59:27 | Maciek inne posty tego autora

Dnia Wed, 23 Mar 2005 09:30:05 +0100, batory napisał(a): > Ty, co, jeszcze w poprzednim ustroju żyjesz? Jaki nielegalny ubój? Wydaje mi > się, że to pojęcie zanikło wraz z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: prazone migdaly z budki..

2005-03-23 12:46:15 | Maciek inne posty tego autora

Dnia Wed, 23 Mar 2005 13:05:25 +0100, Edyta Szajnóg napisał(a): > Ja robię z cukru, miodu i odrobiny masła. Takie tez dobre :) -- Pozdrawiam Maciek "Everyone needs to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Problem z serem

2005-03-24 11:17:23 | Maciek inne posty tego autora

Dnia Thu, 24 Mar 2005 10:28:10 +0100, Waldemar Krzok napisał(a): >(...) Niestety, kupienie w Polsce jadalnego sera zoltego w rozsadnej (<~30 zl/kg) cenie graniczy z cudem. Wieszosc ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tonic - help :)

2005-03-26 10:48:20 | Maciek inne posty tego autora

Dnia 26 Mar 2005 04:40:18 +0100, Barbara Czaplicka napisał(a): > Czy ktos wie jak mozna w domu zrobic wlasnorecznie tonic? czyli - skad wziac > 'smak' ??? > Ten prawdziwy jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tani ekspres ciśnieniowy cd :]

2005-03-31 09:02:52 | Maciek inne posty tego autora

Dnia 31 Mar 2005 09:52:09 +0200, Lukasz napisał(a): > Jakis czas temu kupilismy taniutki ekspres cisnieniowy. > Firma Taurus(15bar,1000W). > > Przez pierwszych kilka dni ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak sci?gn? skórkę z papryki

2005-04-07 08:09:06 | Maciek inne posty tego autora

Dnia Thu, 07 Apr 2005 09:45:36 +0200, Marcin E. Hamerla napisał(a): > A po wlasciwie sciagacie? Czy to nie jest zbedne zawracanie czterech > liter? Bo lepsza pieczona papryka bez ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak sci?gn? skórkę z papryki

2005-04-07 09:38:07 | Maciek inne posty tego autora

Dnia Thu, 07 Apr 2005 10:29:42 +0200, Marcin E. Hamerla napisał(a): > Byla dyskusja jakis czas temu o mitycznym przyklejeniu skorki ;--) > > Tak czy siak ja nie sciagam. Nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Minogi

2005-04-07 18:04:30 | Maciek inne posty tego autora

Dnia Thu, 07 Apr 2005 19:44:00 +0200, Wladyslaw Los napisał(a): > O ile wiem minogi inportuje się do nas z krajów bałtyckich. No to wlasiciel sklepu pokaze dowod zakupu i bedzie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Minogi

2005-04-07 19:14:35 | Maciek inne posty tego autora

Dnia Thu, 7 Apr 2005 20:21:53 +0200, Adam Sito napisał(a): > Źle pamiętasz - mionóg rzeczny Lampetra fluviatilis chroniony jest jedynie w > fazie larwalnej Masz racje. No to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 11 . [ 12 ] . 13 ... 20 ... 30 ... 33