Szukana fraza: Autor: Maciek <d...@p...onet.pl>
Znaleziono: 326 wiadomości
2005-01-23 14:01:40 | Maciek inne posty tego autora
Dnia Sat, 22 Jan 2005 21:32:15 +0100, tommy di Simone napisał(a): > polska wędlina i mięso mają opinie najlepszych na świecie. Calkowicie niezasluzenie zreszta. -- pozdrawiam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: margeritta2005-01-24 17:53:08 | Maciek inne posty tego autora
Dnia Mon, 24 Jan 2005 18:28:33 +0100, Tucherka napisał(a): > przypomniec jakie tam byly ziola czy majeranek czy tymianek czy oregano??? Bazylia albo oregano moim skromnym zdaniem. -- ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak zrobić popcorn?2005-01-24 19:53:32 | Maciek inne posty tego autora
Dnia Mon, 24 Jan 2005 20:10:16 +0100, Adam3k napisał(a): > Aaaa! Wszystko fajnie, tylko że popcorn mi się przypalił od dołu Trzeba go bylo wysypac z torebki. :P -- pozdrawiam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kiełbasa po polsku2005-01-25 07:53:01 | Maciek inne posty tego autora
Dnia Tue, 25 Jan 2005 00:42:17 +0100, Robert napisał(a): > Jakiś czas temu, chyba na discovery oglądałem proces produkcji szynki > parmeńskiej. Aż mi ślinka leciała... > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co dodaje wam energii2005-01-28 15:21:08 | Maciek inne posty tego autora
Dnia Fri, 28 Jan 2005 08:40:59 +0100, waldek napisał(a): > Golonka, kochany, golonka. Duża, soczysta, pieczona golonka z piwem. Jak > taką zeżresz, popijesz, odleżysz, aby się ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zupa czosnkowa i cebulowa2005-01-29 12:59:23 | Maciek inne posty tego autora
Dnia Sat, 29 Jan 2005 13:07:41 +0100, MadziaK napisał(a): > Kiedys, bedac w Pradze jadlam zupe czosnkowa - macie dobry przepis (ech Jeden z wariantow: Na smalcu (w ostatecznosci na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: mikrogołąbki :)2005-01-29 20:40:25 | Maciek inne posty tego autora
Dnia Sat, 29 Jan 2005 16:08:26 +0100, Kruszyzna napisał(a): > No właśnie. Zachciało mi się gołąbków. Ponieważ nie mam dużego gara, w > którym mogłabym sparzyć słusznej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gotujacy facet2005-01-31 23:33:50 | Maciek inne posty tego autora
Dnia Mon, 31 Jan 2005 23:49:15 +0100, Kruszyzna napisał(a): > 0,5 kg (z hakiem) mięsa wołowego lub jagnięciny (ja dałam wołowinę) To dobrze, bo jagniecine trudno niestety ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gotujacy facet2005-02-01 17:24:17 | Maciek inne posty tego autora
Dnia Tue, 1 Feb 2005 09:31:02 +0100, JerzyN napisał(a): > To zależy gdzie kupujesz, Hala Mirowska ~20 zł/kg, kerfur ~50 zł/kg. > Wybór należy do ciebie. W Hali Mirowskiej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gotujacy facet2005-02-01 17:25:14 | Maciek inne posty tego autora
Dnia Tue, 01 Feb 2005 08:58:02 +0100, Kruszyzna napisał(a): > Ja zrobiłam z łopatki. Łopatka była po 13 zł za kilogram chyba. A gdzie mieszkasz? Moze tylko Krakow jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia