Szukana fraza: Autor: Jerzy Nowak <0...@m...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2006-03-10 10:42:55 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Misiek napisał(a): > O toto... wlasnie > Ja rozumiem... soja a'la flaczki... > Soja a"la kotlet schabowy > moze takie wlasnie powinny byc nazwy? > a nie "sojowy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: panga i co dalej?2006-03-10 13:39:46 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Dominik Jan Domin napisał(a): > Wolę moherowym, bo mój filcowy zbyt sobie cenię. A nie sfilcowany? ;-) pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: I co ja mam zrobić z karczkiem? ;)2006-03-10 15:40:13 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
notujaca napisał(a): > czy może chodziło Ci o to, że zdrobniłam? Cholera trzeba uważać na > klawiaturę :-) :-))) http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=7181 pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [OT] Re: Stek2006-03-11 15:24:26 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
richo nazca napisał(a): [...] > Nie żartowałem z Ciebie tylko _do_ Ciebie. A już na pewno nie używałem > inwektyw. > > Powiedz lepiej, co tam dziś pichcisz albo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: panga i co dalej?2006-03-12 11:27:08 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
BasiaBjk napisał(a): > Aicha napisał(a): >> Się podepnę. Czy wersję z cytryną/limonką i plasterkowanym czosnkiem >> ktoś próbował? > Uwielbiam czosnek. Daj ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: cebulowe bahji? - kuchnia hinduska...2006-03-12 11:45:53 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Waldemar Krzok napisał(a): [...] > bo cebula nie jest lekkostrawna. [...] A nie potrafisz jej sparzyć? ;-) pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak to jest z tymi winami?2006-03-12 11:52:14 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
kukikoko napisał(a): >> Bywa, że praca /jako zajęcie i źródło dochodów/ jest satysfakcjonująca, >> ale >> przełożeni/współpracownicy - bynajmniej nie. I ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jak to jest z tymi winami?2006-03-12 11:55:33 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
kukikoko napisał(a): >> To moi przyszli pracodawcy, >>> jeden w jednego dupek, który dostrzeże każde uchybienie >>> w savoir'vivrze. Pomóżcie. To dziś ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: usuwanie apachu z drewnianych sztućcy2006-03-12 12:36:59 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
g00rek napisał(a): > Jak wyżej. Łyżka już mi trochę śmierdzi, przede wszystkim czosnkiem :] > Macie jakieś dobre systemy? Włożyć na chwilę do wrzątku z odrobina octu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: poledwiczki wieprzowe i co dalej ?poradżcie!!2006-03-12 12:38:24 | Jerzy Nowak inne posty tego autora
Michał Komorowski napisał(a): > Sylvja napisał(a): > >> Pokroić w plasterki, lekko stłuc, obtoczyć w mące i podsmażyć. > > Stłuc POLĘDWICZKI!?! Brrr ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia