Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!not-for-
mail
From: "Urszula" <u...@m...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Aktualizacja serwisu "Gotowanie to sztuka"
Date: Thu, 1 Feb 2001 22:01:32 +0100
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl
Lines: 32
Message-ID: <95ci8q$deh$1@news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: po61.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl
X-Trace: news.tpi.pl 981060698 13777 213.76.110.61 (1 Feb 2001 20:51:38 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: 1 Feb 2001 20:51:38 GMT
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
X-MSMail-Priority: Normal
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:42713
Ukryj nagłówki
Witam serdecznie i bardzo smakowicie!
Mam wielką przyjemność powiadomić, że nastąpiła aktualizacja serwisu
"Gotowanie to sztuka".
Zaszły następujące zmiany:
przybyło przepisów :
Sparowane warzywa pod beszamelem
Makaron plus 3 rzeczy równa się wykwintna kolacja
Goście są bardzo głodni i żądają kanapek,więc robimy kanapkę "niekanapkę"
Bruszetta
Jabłkowe piersi kurczaka
przybyło informacji w "jak to zrobić".
Postarałem się również o prostszy adres: teraz serwis jest dostępny również
pod adresem: www.gotowanie.w.pl.
Zoptymalizowałem obrazki, strona więc "ładuje się" szybciej do Waszych
komputerów. Poza tym mam nadzieję, uprościłem nawigację i takie tam
techniczne aspekty.
Będę wdzięczny za wszelkie opinie i uwagi oraz... za Wasze przepisy.
Z "gorących newsów": na stronie gościło już 300 osób [stan na 1 lutego
2000].
W niedługim czasie konkurs na najbardziej poetycki przepis z atrakcyjną
nagrodą.
Serdecznie zapraszam!
Bon apetit!
ExtraVirgine
|