|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.man.lodz.pl !not-for-mail From: "UlaPod" <u...@U...pl.invalid> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Baklazan ze skórą czy bez? Date: Mon, 29 Nov 2004 14:46:45 +0100 Organization: LODMAN - Metropolitan Area Network in LODZ, Poland Lines: 5 Message-ID: <cof963$bss$1@kujawiak.man.lodz.pl> NNTP-Posting-Host: adam.astral.lodz.pl X-Trace: kujawiak.man.lodz.pl 1101735940 12188 212.191.171.22 (29 Nov 2004 13:45:40 GMT) X-Complaints-To: a...@m...lodz.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 29 Nov 2004 13:45:40 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:223331 Ukryj nagłówki Czy bakłażan ma jadalną skórę, czy też trzeba go obrac? |
Zobacz także