« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-11-13 18:09:37
Temat: Bez jajWitam.
Postanowilam wspomoc kolezanke, ktora nagle zachorowala na jajowstret.
Znacie moze jakies przepisy na ciasta, do ktorych nie trzeba rozbijac
skorupek?
Pozdrawiam.
A(grest)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-11-13 18:12:14
Temat: Re: Bez jaj
Użytkownik "agrest" <n...@y...co.uk> napisał w wiadomości
news:bp0h2j$p6k$1@foka.aster.pl...
> Witam.
> Postanowilam wspomoc kolezanke, ktora nagle zachorowala na jajowstret.
> Znacie moze jakies przepisy na ciasta, do ktorych nie trzeba rozbijac
> skorupek?
pierniko-murzynek
http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis35.html
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-11-13 19:48:41
Temat: Re: Bez jaj
> Znacie moze jakies przepisy na ciasta, do ktorych nie trzeba rozbijac
> skorupek?
a francuzik, ja bez jajek czynię co 2 dni.
a co!
pozdrawiam.
adaś cukiernik
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-11-14 08:02:46
Temat: Re: Bez jajw-z-tka, ani jednego jaja, a krem ze śmietany
polecam!
przepis jakiś czas temu dawałam na listę
Kasia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-11-14 11:09:48
Temat: Re: Bez jajZastanawiam się, czy podawany jakiś czas temu na grupie przepis na babę
majonezową będzie dobry - skorupek nie trzeba rozbijać na pewno ;)). Ale
majonez jak wiemy na jajkach.
Daj znać, jakby co to prześlę na priv przepis.
--
KingAM
[muchoza bakterioza]
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-11-16 01:43:06
Temat: Re: Bez jaj
Użytkownik "agrest" <n...@y...co.uk> napisał w wiadomości
news:bp0h2j$p6k$1@foka.aster.pl...
> Witam.
> Postanowilam wspomoc kolezanke, ktora nagle zachorowala na jajowstret.
> Znacie moze jakies przepisy na ciasta, do ktorych nie trzeba rozbijac
> skorupek?
>
> Pozdrawiam.
> A(grest)
Tutaj jest sernik i tort orzechowy http://uczta.vege.pl/.
A mój ulubiony patent:
1 szkl.maślanki
1/2 szklanki oleju
1 szklanka cukru
2,5 szkl. mąki
1 łyżeczka sody
1 łyżeczka proszku do pieczenia
2 łyżki kakao (można dodać przyprawy piernikowej, ew. rodzynki)
Wrzucić do michy i zmiksować. Piec w temp. ok 180 stopni.
Ciasto jest łatwe do zrobienia, wilgotne, wprost rozpływa się w ustach i
zawsze się udaje.
pozdrawiam
Justyna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |