Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Ciasto francuskie

Grupy

Szukaj w grupach

 

Ciasto francuskie

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-07-02 10:39:38

Temat: Ciasto francuskie
Od: "Beata Blicharska" <b...@p...ckp.pl> szukaj wiadomości tego autora

Beata Blicharska
Proszę o przepis na ciasto francuskie.

Dziękuję


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-07-02 11:06:47

Temat: Re: Ciasto francuskie
Od: "cezary gmyz" <c...@z...dwws.pl> szukaj wiadomości tego autora



> Beata Blicharska
> Proszę o przepis na ciasto francuskie.
>
> Dziękuję
>
>
Udaj sie do sklepu i kup mrozone. To naprawde najprstszy sposob
Czarek

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-07-02 12:01:05

Temat: Re: Ciasto francuskie
Od: "Wkn" <w...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik Beata Blicharska <b...@p...ckp.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:afrvsl$717$...@n...tpi.pl...
> Beata Blicharska
> Proszę o przepis na ciasto francuskie.
>
> Dziękuję
>
>

no już nie bądźcie zgredy i dajcie ten przepis.
Tym bardziej, ze mój coś ostatnio się puszył, że on oczywiście, jak
najbardziej będzie wałkował ile trzeba ;-P

pozdrówka

wkn znad gara kapusty


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-07-04 12:27:45

Temat: Re: Ciasto francuskie
Od: "ela.cz." <E...@e...oeiizk.waw.pl> szukaj wiadomości tego autora

Weż półtorej szklanki mąki , pół kostki masła , jajko , pół
szklanki cukru i zagnieć ,wsaw do lodówki na godzinę i gotowe .
Użytkownik "cezary gmyz" <c...@z...dwws.pl> napisał w wiadomości
news:afs1gd$3s1$1@news.onet.pl...
>
>
> > Beata Blicharska
> > Proszę o przepis na ciasto francuskie.
> >
> > Dziękuję
> >
> >
> Udaj sie do sklepu i kup mrozone. To naprawde najprstszy sposob
> Czarek


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-07-04 14:48:10

Temat: Re: Ciasto francuskie
Od: "Talka" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik ela.cz. <E...@e...oeiizk.waw.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:ag1f7v$p1k$...@n...tpi.pl...
> Weż półtorej szklanki mąki , pół kostki masła , jajko , pół
> szklanki cukru i zagnieć ,wsaw do lodówki na godzinę i gotowe .

a nie jest to ciasto kruche?
francuskie sie chyba jakoś specjalnie wałkuje składa, znów wałkuje i znów w
składai tak w nieskończonośc

Aneta

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-07-04 16:49:30

Temat: Re: Ciasto francuskie
Od: i...@r...com.pl (rzeczoznawcyap-info) szukaj wiadomości tego autora

From: "ela.cz." <E...@e...oeiizk.waw.pl>


> Weż półtorej szklanki mąki , pół kostki masła , jajko , pół
> szklanki cukru i zagnieć ,wsaw do lodówki na godzinę i gotowe .

Chyba Ci sie z kruchym pomylilo..... Swoja szosa - po co w kruchym jajko?

Kotomacabra Trysi

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-07-05 07:59:28

Temat: Re: Ciasto francuskie
Od: "Wkn" <w...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik Talka <a...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:ag22jm$1rj$...@n...tpi.pl...
>
> Użytkownik ela.cz. <E...@e...oeiizk.waw.pl> w wiadomości
do
> grup dyskusyjnych napisał:ag1f7v$p1k$...@n...tpi.pl...
> > Weż półtorej szklanki mąki , pół kostki masła , jajko , pół
> > szklanki cukru i zagnieć ,wsaw do lodówki na godzinę i gotowe .
>
> a nie jest to ciasto kruche?
> francuskie sie chyba jakoś specjalnie wałkuje składa, znów wałkuje i znów
w
> składai tak w nieskończonośc
>
> Aneta
>

pewnie, ze tak :)

wkn


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-07-05 11:25:38

Temat: Re: Ciasto francuskie
Od: "Jerzy" <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

> Chyba Ci sie z kruchym pomylilo..... Swoja szosa - po co w kruchym
jajko?

Może ma być na twardo?
;-)
--
Pozdr. Jerzy Nowak

"Learn the rules. Than break some."


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-07-05 11:25:56

Temat: Re: Ciasto francuskie
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "rzeczoznawcyap-info" <i...@r...com.pl> napisał w
wiadomości news:02a201c2237a$074f3950$120e63d9@nieznany...
> From: "ela.cz." <E...@e...oeiizk.waw.pl>
>
>
> > Weż półtorej szklanki mąki , pół kostki masła , jajko , pół
> > szklanki cukru i zagnieć ,wsaw do lodówki na godzinę i gotowe .
>
> Chyba Ci sie z kruchym pomylilo..... Swoja szosa - po co w kruchym jajko?

Żeby było twarde zamiast kruche... Taka niespodzianka. ;-)
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

gofry
Prosba
Zdobycze wakacyjne - Utensylia kuchenne
Tort
samkołyki dla niejadka.

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »