« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-07-02 10:39:38
Temat: Ciasto francuskieBeata Blicharska
Proszę o przepis na ciasto francuskie.
Dziękuję
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-07-02 11:06:47
Temat: Re: Ciasto francuskie
> Beata Blicharska
> Proszę o przepis na ciasto francuskie.
>
> Dziękuję
>
>
Udaj sie do sklepu i kup mrozone. To naprawde najprstszy sposob
Czarek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-07-02 12:01:05
Temat: Re: Ciasto francuskie
Użytkownik Beata Blicharska <b...@p...ckp.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:afrvsl$717$...@n...tpi.pl...
> Beata Blicharska
> Proszę o przepis na ciasto francuskie.
>
> Dziękuję
>
>
no już nie bądźcie zgredy i dajcie ten przepis.
Tym bardziej, ze mój coś ostatnio się puszył, że on oczywiście, jak
najbardziej będzie wałkował ile trzeba ;-P
pozdrówka
wkn znad gara kapusty
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-07-04 12:27:45
Temat: Re: Ciasto francuskieWeż półtorej szklanki mąki , pół kostki masła , jajko , pół
szklanki cukru i zagnieć ,wsaw do lodówki na godzinę i gotowe .
Użytkownik "cezary gmyz" <c...@z...dwws.pl> napisał w wiadomości
news:afs1gd$3s1$1@news.onet.pl...
>
>
> > Beata Blicharska
> > Proszę o przepis na ciasto francuskie.
> >
> > Dziękuję
> >
> >
> Udaj sie do sklepu i kup mrozone. To naprawde najprstszy sposob
> Czarek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-07-04 14:48:10
Temat: Re: Ciasto francuskie
Użytkownik ela.cz. <E...@e...oeiizk.waw.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:ag1f7v$p1k$...@n...tpi.pl...
> Weż półtorej szklanki mąki , pół kostki masła , jajko , pół
> szklanki cukru i zagnieć ,wsaw do lodówki na godzinę i gotowe .
a nie jest to ciasto kruche?
francuskie sie chyba jakoś specjalnie wałkuje składa, znów wałkuje i znów w
składai tak w nieskończonośc
Aneta
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-07-04 16:49:30
Temat: Re: Ciasto francuskieFrom: "ela.cz." <E...@e...oeiizk.waw.pl>
> Weż półtorej szklanki mąki , pół kostki masła , jajko , pół
> szklanki cukru i zagnieć ,wsaw do lodówki na godzinę i gotowe .
Chyba Ci sie z kruchym pomylilo..... Swoja szosa - po co w kruchym jajko?
Kotomacabra Trysi
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-07-05 07:59:28
Temat: Re: Ciasto francuskie
Użytkownik Talka <a...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:ag22jm$1rj$...@n...tpi.pl...
>
> Użytkownik ela.cz. <E...@e...oeiizk.waw.pl> w wiadomości
do
> grup dyskusyjnych napisał:ag1f7v$p1k$...@n...tpi.pl...
> > Weż półtorej szklanki mąki , pół kostki masła , jajko , pół
> > szklanki cukru i zagnieć ,wsaw do lodówki na godzinę i gotowe .
>
> a nie jest to ciasto kruche?
> francuskie sie chyba jakoś specjalnie wałkuje składa, znów wałkuje i znów
w
> składai tak w nieskończonośc
>
> Aneta
>
pewnie, ze tak :)
wkn
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-07-05 11:25:38
Temat: Re: Ciasto francuskie> Chyba Ci sie z kruchym pomylilo..... Swoja szosa - po co w kruchym
jajko?
Może ma być na twardo?
;-)
--
Pozdr. Jerzy Nowak
"Learn the rules. Than break some."
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-07-05 11:25:56
Temat: Re: Ciasto francuskie
Użytkownik "rzeczoznawcyap-info" <i...@r...com.pl> napisał w
wiadomości news:02a201c2237a$074f3950$120e63d9@nieznany...
> From: "ela.cz." <E...@e...oeiizk.waw.pl>
>
>
> > Weż półtorej szklanki mąki , pół kostki masła , jajko , pół
> > szklanki cukru i zagnieć ,wsaw do lodówki na godzinę i gotowe .
>
> Chyba Ci sie z kruchym pomylilo..... Swoja szosa - po co w kruchym jajko?
Żeby było twarde zamiast kruche... Taka niespodzianka. ;-)
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |