« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet. pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "ela.cz." <E...@e...oeiizk.waw.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Ciasto francuskie Date: Thu, 4 Jul 2002 14:27:45 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 16 Message-ID: <ag1f7v$p1k$1@news.tpi.pl> References: <afrvsl$717$1@news.tpi.pl> <afs1gd$3s1$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: 312-17.oeiizk.waw.pl X-Trace: news.tpi.pl 1025785919 25652 212.244.131.178 (4 Jul 2002 12:31:59 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 4 Jul 2002 12:31:59 +0000 (UTC) X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:115003 Ukryj nagłówki Weż półtorej szklanki mąki , pół kostki masła , jajko , pół |
Zobacz także