| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: WMP <w...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Czy jest coś lepszego od maszyki do mięsa Zelmera? Date: Wed, 31 Mar 2010 19:43:26 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 1 Message-ID: <6...@w...curwa.pl> NNTP-Posting-Host: public-gprs65219.centertel.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1270064606 20303 91.94.127.195 (31 Mar 2010 19:43:26 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 31 Mar 2010 19:43:26 +0000 (UTC) X-MimeOLE: EO X-Priority: 3 X-Newsreader: internet explorer 10.01.002.2012 X-User: achachachachach X-no-archive: yes Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:327619 Ukryj nagłówki Jak w temacie, bo chcę zakupić i zrobić jakieś koszerne danie z szynki | |
Zobacz także