« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-11-08 10:51:58
Temat: Re: Foundee ?Jacek K. wrote:
>
> Wyszukiwarki nic mi nie znalazly :-(.
Bo źle się pytasz ;-):
http://groups.google.com/groups?as_oq=founde%20found
ee&ie=UTF-8&oe=UTF-8&as_ugroup=pl.rec.kuchnia&lr=lan
g_pl&hl=pl
--
Gosia
wywal "brzydkie" mailto: zgosiula(at)poczta.onet.pl
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=
Pomóż dzieciom: http://www.pajacyk.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-11-08 10:59:24
Temat: Re: Foundee ?zGosiula wrote:
>
I jeszcze tutaj:
http://groups.google.com/groups?hl=pl&lr=lang_pl&ie=
UTF-8&oe=UTF-8&q=+fondue+group%3Apl.rec.kuchnia
--
Gosia
wywal "brzydkie" mailto: zgosiula(at)poczta.onet.pl
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=
Pomóż dzieciom: http://www.pajacyk.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-11-08 11:46:34
Temat: Foundee ?Małe pytanko. Jakiego paliwa uzywac ??
Czy gdzies mozna znalezc pare prostych przepisow ?
Wyszukiwarki nic mi nie znalazly :-(.
Jacek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-11-08 17:22:36
Temat: Re: Foundee ?
Użytkownik Jacek K. <s...@p...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:aqg86e$c6b$...@n...tpi.pl...
> Małe pytanko. Jakiego paliwa uzywac ??
> Czy gdzies mozna znalezc pare prostych przepisow ?
> Wyszukiwarki nic mi nie znalazly :-(.
>
> Jacek
>
>
Najlepszym paliwem jest spirytus od sąsiadów z za Buga ze Stadionu
X-lecia 23-25 Pln za litr. Moja mama regularnie kupuje - nie śmierdzi
jak denaturat ;-)
--
pozdr.Alex
"Smakoszostwo jest aktem naszej władzy sądzenia, którym
przyznajemy pierwszeństwo temu, co naszemu smakowi miłe,
nad tym, co nie ma tej zalety."
A. B. S.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-11-08 18:44:04
Temat: Re: Foundee ?
Użytkownik "Aleksander Kłosiewicz" <s...@w...pl> napisał w wiadomości
news:aqgrtb$gi0$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik Jacek K. <s...@p...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:aqg86e$c6b$...@n...tpi.pl...
> > Małe pytanko. Jakiego paliwa uzywac ??
> > Czy gdzies mozna znalezc pare prostych przepisow ?
> > Wyszukiwarki nic mi nie znalazly :-(.
Mój kolega używa takiego jakiegoś żelu o kolorze blue.
Przepis podtswowy jest prosty ( w sumie ) - wino, sery, gałka, obrobina
pieprzu. Bagietka do maczania.
Mięsny - kawałki róznych mięs marynujesz w różnych marynatach. Do naczynia
wlewasz tłuszcz podgrzewasz do stan wrzenia. Kawałki mięsa na szpikulec i do
naczynia. jako dodatki proponuje zagrychy, kilka rodzajów sosów,
nieskomplikowane drinki lub wódka czysta zimna lub piwo ( tez powinno byc
czyste:) zimne.
--
ostry
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |