« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2007-09-27 12:38:03
Temat: Ikselko, chapeau bas!Dobrydzień!
Usmażyłem flądrę wedle Twych zaleceń. Wreszcie zbliżyłem się do żyjącej
w mych wspomnieniach flądry znad morza.
Hurra! Jutro powtórka.
Zero przypraw, głęboki tłuszcz, precz z panierką i jajem!
Dziękis!
--
JackOss - po kiego mi sygnaturka?!!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2007-09-27 12:57:08
Temat: Re: Ikselko, chapeau bas!Jacek Ostaszewski pisze:
> Dobrydzień!
>
> Usmażyłem flądrę wedle Twych zaleceń. Wreszcie zbliżyłem się do żyjącej
> w mych wspomnieniach flądry znad morza.
> Hurra! Jutro powtórka.
> Zero przypraw, głęboki tłuszcz, precz z panierką i jajem!
> Dziękis!
>
Puchnę :-)
--
XL wiosenna
====================================================
==========================
Chwilami jestem tu:
http://groups.google.pl/groups/profile?enc_user=eJTu
XQ0AAACUGFDz9PzxwnRUed8hFQkm
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2007-09-27 13:02:18
Temat: Re: Ikselko, chapeau bas!Jacek Ostaszewski pisze:
> Dobrydzień!
>
> Usmażyłem flądrę wedle Twych zaleceń. Wreszcie zbliżyłem się do żyjącej
> w mych wspomnieniach flądry znad morza.
> Hurra! Jutro powtórka.
> Zero przypraw, głęboki tłuszcz, precz z panierką i jajem!
> Dziękis!
>
Spuchłam już z dumy dostatecznie, by Ci powiedzieć, iż wigilijny karp,
przyrządzony w ten sam sposób (dzwonka) jest równie wspaniały, tudzież
każda inna "polska" ryba, od śledzia, poprzez płoć, do leszcza i
szczupaka :-)
--
XL wiosenna
====================================================
==========================
Chwilami jestem tu:
http://groups.google.pl/groups/profile?enc_user=eJTu
XQ0AAACUGFDz9PzxwnRUed8hFQkm
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2007-09-27 13:08:21
Temat: Re: Ikselko, chapeau bas!
"Ikselka" <i...@p...onet.pl> wrote in message
news:fdg9po$p2i$5@atlantis.news.tpi.pl...
> Jacek Ostaszewski pisze:
> > Dobrydzień!
> >
> > Usmażyłem flądrę wedle Twych zaleceń. Wreszcie zbliżyłem się do żyjącej
> > w mych wspomnieniach flądry znad morza.
> > Hurra! Jutro powtórka.
> > Zero przypraw, głęboki tłuszcz, precz z panierką i jajem!
> > Dziękis!
> >
>
> Spuchłam już z dumy dostatecznie, by Ci powiedzieć, iż wigilijny karp,
> przyrządzony w ten sam sposób (dzwonka) jest równie wspaniały, tudzież
> każda inna "polska" ryba, od śledzia, poprzez płoć, do leszcza i
> szczupaka :-)
Ostrobok też - do pyffa!!! Rewelacja!!!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2007-09-27 13:11:09
Temat: Re: Ikselko, chapeau bas!Za pół godziny wyjmuję następną partię chlebów z piekarnika...
Już ładnie wyglądają, pięknie wyrośnięte i zapach cudowny.
To chyba dar - udane chleby z moich rąk.
Czyżbym powinien zacząć cuda robić?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2007-09-27 13:28:29
Temat: Re: Ikselko, chapeau bas!Ikselka pisze:
> Jacek Ostaszewski pisze:
>> Dobrydzień!
>>
>> Usmażyłem flądrę wedle Twych zaleceń. Wreszcie zbliżyłem się do
>> żyjącej w mych wspomnieniach flądry znad morza.
>> Hurra! Jutro powtórka.
>> Zero przypraw, głęboki tłuszcz, precz z panierką i jajem!
>> Dziękis!
>>
>
> Puchnę :-)
>
ile teraz ważysz, powarznie pytam?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2007-09-27 13:29:09
Temat: Re: Ikselko, chapeau bas!Panslavista pisze:
>
> Ostrobok też - do pyffa!!! Rewelacja!!!
>
>
podaj jakies szczeguły, antysemito
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2007-09-27 14:07:36
Temat: Re: Ikselko, chapeau bas!diabelson pisze:
> Ikselka pisze:
>> Jacek Ostaszewski pisze:
>>> Dobrydzień!
>>>
>>> Usmażyłem flądrę wedle Twych zaleceń. Wreszcie zbliżyłem się do
>>> żyjącej w mych wspomnieniach flądry znad morza.
>>> Hurra! Jutro powtórka.
>>> Zero przypraw, głęboki tłuszcz, precz z panierką i jajem!
>>> Dziękis!
>>>
>>
>> Puchnę :-)
>>
> ile teraz ważysz, powarznie pytam?
>
Chcesz porozmawiać, czy tylko zaspokoić swoją ciekawość?
--
XL wiosenna
====================================================
==========================
Chwilami jestem tu:
http://groups.google.pl/groups/profile?enc_user=eJTu
XQ0AAACUGFDz9PzxwnRUed8hFQkm
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2007-09-27 14:33:56
Temat: Re: Ikselko, chapeau bas!Ikselka napisał(a):
>> ile teraz ważysz, powarznie pytam?
>
> Chcesz porozmawiać, czy tylko zaspokoić swoją ciekawość?
Chyba miało być: "co teraz warzysz?" ;)
--
richo
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2007-09-27 14:44:02
Temat: Re: Ikselko, chapeau bas!Ikselka pisze:
> Jacek Ostaszewski pisze:
>> Dobrydzień!
>>
>> Usmażyłem flądrę wedle Twych zaleceń. Wreszcie zbliżyłem się do
>> żyjącej w mych wspomnieniach flądry znad morza.
>> Hurra! Jutro powtórka.
>> Zero przypraw, głęboki tłuszcz, precz z panierką i jajem!
>> Dziękis!
>>
>
> Spuchłam już z dumy dostatecznie, by Ci powiedzieć, iż wigilijny karp,
> przyrządzony w ten sam sposób (dzwonka) jest równie wspaniały, tudzież
> każda inna "polska" ryba, od śledzia, poprzez płoć, do leszcza i
> szczupaka :-)
>
No właśnie, przecież karpa tak właśnie robimy. Czemu wyczyniałem jakieś
cuda z flądrą? Nie przychodzi mi do głowy inne wytłumaczenie jak
osłabienie umysłowe, spowodowane małą ilością fosforu w umyśle. Ale
przesiadam się na ryby, to może bedzielepi.
--
JackOss - po kiego mi sygnaturka?!!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |