Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia JEWCIA PICHCI...

Grupy

Szukaj w grupach

 

JEWCIA PICHCI...

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2010-07-10 11:32:22

Temat: JEWCIA PICHCI...
Od: "Panslavista" <p...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

Ten krzan po wrzątku to je ano plaskaty...
Krzan wrzucam do robota Zelmer Fenomen na tarczę do tarcia lub do maszynki
Zelmer 986 z przystawką do tarcia (jeżeli robię więcej), ale w drugim
przypadku wentylacja ustawiona na full.
Równie dobra może być tarka elektryczna jaką produkują na Żmudzi.
Starty chrzan spryskujemy octem, stosownie do smaku i ugniatamy w słoikach.
Taki chrzan przydaje się na Wielkanoc, albo na sos wiosenny (tarty chrzan,
siekana rzodkiewka, gęsta śmietana, sól), sos chrzanowy i inne, do żuru i
wędlin...


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

PRZYDA SIE!!!
PRZETWORY...
Robot? Robot.
Pomysł na panierowanie
czerwona porzeczka ???

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »