| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not -for-mail From: "Alek" <alek67@PRECZ_ZE_SPAMEM.poczta.onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Jak przechować biszkopt? Date: Sun, 25 Apr 2010 07:51:16 +0200 Organization: http://onet.pl Lines: 3 Message-ID: <hr0l8p$k87$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: aeat67.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1272174681 20743 79.186.19.67 (25 Apr 2010 05:51:21 GMT) X-Complaints-To: n...@o...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 25 Apr 2010 05:51:21 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5843 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:327862 Ukryj nagłówki Upiekłem dwa biszopty (spody do tortu), wykorzystałem jeden, drugi | |
Zobacz także