« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-06-10 20:14:48
Temat: Re: Re: Jak zrobić biały ser/twaróg z mleka wiejskiego?On Wed, 9 Jun 2004 12:56:18 +0200,
=?iso-8859-2?Q?Joanna_Duszczy=F1ska?= <j...@p...onet.pl>
wrote:
>
>Użytkownik "Kinga 'Słowotok' Macyszyn" <k...@b...gazeta.pl>
>napisał w wiadomości news:ca6orm$grn$1@inews.gazeta.pl...
>> 3. Przelać do garnka, zagotować.
>
>Bron Boże nie gotować, bo się zrobi suchy wiór - ogrzewać, aż wyraźnie się
>rozwarstwi ser od serwatki.
Przepis z zagotowaniem dotyczy produkcji kleju kazeinowego.
--
Darek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |