« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-03-20 15:01:25
Temat: Klarowanie galarety z rybyCzy macie sposób na to, by galareta z karpia nie była mętna? Czytałam o
sposobie z białkami i przecedzaniu potem przez gazę, ale to trochę za dużo
zabawy jak dla mnie;)
Pozdr. Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2005-03-21 11:03:36
Temat: Re: Klarowanie galarety z ryby
Użytkownik "Ewa W" <e...@b...wroc.pl> napisał w wiadomości
news:d1k2lv$hpa$1@opat.biskupin.wroc.pl...
> Czy macie sposób na to, by galareta z karpia nie była mętna? Czytałam o
> sposobie z białkami i przecedzaniu potem przez gazę, ale to trochę za dużo
> zabawy jak dla mnie;)
>
> Pozdr. Ewa
>
Jaka zabawa? Przecież to się bardzo szybko robi i wychodzi bardzo
przeźroczysta galareta . Roboty może na 10 min.
Pozdrawiam,Danusia.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2005-03-21 12:20:49
Temat: Re: Klarowanie galarety z ryby
Użytkownik "danusia" <d...@o...pl> napisał w wiadomości
news:d1m9pv$kin$1@druid.ceti.pl...
> Jaka zabawa? Przecież to się bardzo szybko robi i wychodzi bardzo
> przeźroczysta galareta . Roboty może na 10 min.
A mogłabyś opisać swój sposób?
Pozdr. Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |