|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.k.pl!news.biskupin.wroc.pl!not- for-mail From: "Ewa W" <e...@b...wroc.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Klarowanie galarety z ryby Date: Sun, 20 Mar 2005 16:01:25 +0100 Organization: Siec Komputerowa Biskupin -- http://www.biskupin.wroc.pl/ Lines: 6 Message-ID: <d1k2lv$hpa$1@opat.biskupin.wroc.pl> NNTP-Posting-Host: wala.i.biskupin.wroc.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: opat.biskupin.wroc.pl 1111330303 18218 10.6.19.55 (20 Mar 2005 14:51:43 GMT) X-Complaints-To: a...@b...wroc.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 20 Mar 2005 14:51:43 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:235502 Ukryj nagłówki Czy macie sposób na to, by galareta z karpia nie była mętna? Czytałam o |
Zobacz także