« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-02-08 10:54:18
Temat: Krewetki.Witam szanownych grupowiczow.
Dostalem wczoraj pudelko mrozonych krewetek, a ze z 'frutti di mare' jestem
zoltodziob, to prosze o jakis prosty przepis na wydobycie pelni smaku z w/w.
Pozdrawiam wszystkich
Sebastian Tryk
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-02-09 00:41:18
Temat: Re: Krewetki. "Seb" <p...@b...gnet.pl> napisał / wrote:
> Witam szanownych grupowiczow.Dostalem wczoraj pudelko
mrozonych krewetek, a ze z 'frutti di mare'
jestemzoltodziob, to prosze o jakis prosty przepis na
wydobycie pelni smaku z w/w.Pozdrawiam
wszystkichSebastian Tryk
wyjmij krewetki na talerz ,posol dodaj troche oliwki z
oliwek lub oliwki z chili,dodaj posiekany czosnek,zstaw
to na okolo 2 godz smaz na masle smacznego.
--
ANDZIA
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-02-13 03:34:52
Temat: Re: Krewetki.2lbs medium peeled shrimp ,1 onion white or yellow diced , 1 red bell pepper
diced ,
1 green bell pepper diced, 2 stalks of Bok Choy or celery diced , 1 can drained
straw mushrooms
(DRAINED) , 1 can drained dice or sliced black olives , 1/2 cup cashew halves
, 8 cups steamed
cooled white rice , 1/4 cup vegetable oil , 2 tbl.spoons garlic powder , 2
tbl.spoons season salt , 1
tbl.spoon ground mustard powder , 1 tsp. of thyme
In a wok or 10qt. nonstick sauce pan , put in the oil and heat on high until oil
is hot , put in the
rice and mix well , so that the rice is coated with the oil , put in all
seasonings and vegetables and
mix well , let cook for 5 minutes , stirring occassionally , while pouring
yourself a glass of chablis
or white wine your preference , take a drink and stir your fired rice , from
the bottom to the top
don't let it burn , lower heat to medium and add the shrimp , mix well , while
stirring , let it cook
until the shrimp turns pinkish in color , remove from heat , its done ,
.....moze troche skomplikowany ale zapewniam "niebo w gebie"
Seb wrote:
> Witam szanownych grupowiczow.
>
> Dostalem wczoraj pudelko mrozonych krewetek, a ze z 'frutti di mare' jestem
> zoltodziob, to prosze o jakis prosty przepis na wydobycie pelni smaku z w/w.
>
> Pozdrawiam wszystkich
>
> Sebastian Tryk
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |