Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kuwertura dobra?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Kuwertura dobra?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 44


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2012-07-19 23:00:11

Temat: Kuwertura dobra?
Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Jaka i gdzie?
--
XL

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2012-07-20 06:51:05

Temat: Re: Kuwertura dobra?
Od: "Qrczak" <q...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia dzisiejszego nieboze Ikselka wylazlo do ludzi i marudzi:
>
> Jaka i gdzie?

Lidlowskiej próbowalas?

qr.a

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2012-07-20 07:54:45

Temat: Re: Kuwertura dobra?
Od: medea <x...@p...fm> szukaj wiadomości tego autora

W dniu 2012-07-20 01:00, Ikselka pisze:
> Jaka i gdzie?

Sama kiedyś polecałaś tę z Lidla.

Ja używam po prostu czekolady. Nie każda się nadaje (najgorsza jest
chyba z Wedla), ale ta Bellarom z Lidla albo Wawel dają radę.

Ewa

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2012-07-20 08:03:54

Temat: Re: Kuwertura dobra?
Od: "Bozena" <newsowe@__gmail.com> szukaj wiadomości tego autora

"Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
news:w6qenizk1q9l$.1v8k3eopypdxp.dlg@40tude.net...
| Jaka i gdzie?


W profesjonalnej pracowni czekoladek uzywaja czekolady tej firmy:
http://szokolada.pl/callebaut-m-2.html
Jest ok.

Bozena.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


5. Data: 2012-07-20 08:50:17

Temat: Re: Kuwertura dobra?
Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Fri, 20 Jul 2012 08:51:05 +0200, Qrczak napisał(a):

> Dnia dzisiejszego nieboze Ikselka wylazlo do ludzi i marudzi:
>>
>> Jaka i gdzie?
>
> Lidlowskiej próbowalas?
>

Tak, nawet kiedyś ją polecałam, ale chciałabym taka "profesjonalną", a nie
wiem, gdzie kupić i jaką.


--
XL

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


6. Data: 2012-07-20 08:53:09

Temat: Re: Kuwertura dobra?
Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Fri, 20 Jul 2012 09:54:45 +0200, medea napisał(a):

> W dniu 2012-07-20 01:00, Ikselka pisze:
>> Jaka i gdzie?
>
> Sama kiedyś polecałaś tę z Lidla.

Owszem, jest bardzo dobra, ale w programach kulinarnych widzę, ze używają
jakiejś innje, ciekawi mnie, jakiej - wydaje mi się, ze to jakaś specjalna,
"profesjonalna", czy co?

> Ja używam po prostu czekolady. Nie każda się nadaje (najgorsza jest
> chyba z Wedla),

Oj tak, wedlowska czekolada jest dla mnie niejadalna, nie wiem, co oni
porobili z tymi swoimi recepturami - za socjalizmu były ok.

> ale ta Bellarom z Lidla albo Wawel dają radę.


Bellarom z Lidla jest super każda - niesteeeeeeeety ;-)
--
XL

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


7. Data: 2012-07-20 08:58:03

Temat: Re: Kuwertura dobra?
Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Fri, 20 Jul 2012 10:03:54 +0200, Bozena napisał(a):

> W profesjonalnej pracowni czekoladek uzywaja czekolady tej firmy:
> http://szokolada.pl/callebaut-m-2.html

Belgijska czekolada każda jest super! Dziękuję Ci bardzo za ten link,
własnie o to mi chodziło! - spore ilosci i w granulkach ułatwiających
dozowanie i obróbkę cieplną :-)
--
XL

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


8. Data: 2012-07-20 09:09:10

Temat: Re: Kuwertura dobra?
Od: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de> szukaj wiadomości tego autora

Ikselka wrote:

> Dnia Fri, 20 Jul 2012 09:54:45 +0200, medea napisał(a):
>
>> W dniu 2012-07-20 01:00, Ikselka pisze:
>>> Jaka i gdzie?
>>
>> Sama kiedyś polecałaś tę z Lidla.
>
> Owszem, jest bardzo dobra, ale w programach kulinarnych widzę, ze używają
> jakiejś innje, ciekawi mnie, jakiej - wydaje mi się, ze to jakaś
> specjalna, "profesjonalna", czy co?
>
>> Ja używam po prostu czekolady. Nie każda się nadaje (najgorsza jest
>> chyba z Wedla),
>
> Oj tak, wedlowska czekolada jest dla mnie niejadalna, nie wiem, co oni
> porobili z tymi swoimi recepturami - za socjalizmu były ok.

Może ci się smak zmienił na kapitalistyczny?

Waldek


--
My jsme Borgové. Sklopte štíty a vzdejte se. Odpor je marný.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


9. Data: 2012-07-20 09:39:07

Temat: Re: Kuwertura dobra?
Od: Bożena <newsowe@__gmail.com> szukaj wiadomości tego autora

"Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
news:1rydz8yxchi52$.480ur62axtq9$.dlg@40tude.net...
|
| Belgijska czekolada każda jest super! Dziękuję Ci bardzo za ten link,
| własnie o to mi chodziło! - spore ilosci i w granulkach ułatwiających
| dozowanie i obróbkę cieplną :-)

Proszę bardzo.
Link pierwszy z brzegu z google, więc nie wiem, co to za sklep, ale w sieci
jest tego sporo, więc bez trudu znajdziesz korzystną cenę.

Bożena.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


10. Data: 2012-07-20 10:46:32

Temat: Re: Kuwertura dobra?
Od: "Qrczak" <q...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia dzisiejszego niebożę Ikselka wylazło do ludzi i marudzi:
> Dnia Fri, 20 Jul 2012 09:54:45 +0200, medea napisał(a):
>> W dniu 2012-07-20 01:00, Ikselka pisze:
>>> Jaka i gdzie?
>>
>> Sama kiedyś polecałaś tę z Lidla.
>
> Owszem, jest bardzo dobra, ale w programach kulinarnych widzę, ze używają
> jakiejś innje, ciekawi mnie, jakiej - wydaje mi się, ze to jakaś
> specjalna, "profesjonalna", czy co?

Oni tam wszystkiego bardziej profesjonalnego używają. Albo żeby ładniej
wyglądało. Albo product placement.

qr.a

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ] . 2 ... 5


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Ganache.
Fasolka szparagowa...
Bób - z czym oprócz koperku?
PANSLAVISTO!
Kiszenie ogórków

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »