« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2012-07-19 23:00:11
Temat: Kuwertura dobra?Jaka i gdzie?
--
XL
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2012-07-20 06:51:05
Temat: Re: Kuwertura dobra?Dnia dzisiejszego nieboze Ikselka wylazlo do ludzi i marudzi:
>
> Jaka i gdzie?
Lidlowskiej próbowalas?
qr.a
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2012-07-20 07:54:45
Temat: Re: Kuwertura dobra?W dniu 2012-07-20 01:00, Ikselka pisze:
> Jaka i gdzie?
Sama kiedyś polecałaś tę z Lidla.
Ja używam po prostu czekolady. Nie każda się nadaje (najgorsza jest
chyba z Wedla), ale ta Bellarom z Lidla albo Wawel dają radę.
Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2012-07-20 08:03:54
Temat: Re: Kuwertura dobra?"Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
news:w6qenizk1q9l$.1v8k3eopypdxp.dlg@40tude.net...
| Jaka i gdzie?
W profesjonalnej pracowni czekoladek uzywaja czekolady tej firmy:
http://szokolada.pl/callebaut-m-2.html
Jest ok.
Bozena.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2012-07-20 08:50:17
Temat: Re: Kuwertura dobra?Dnia Fri, 20 Jul 2012 08:51:05 +0200, Qrczak napisał(a):
> Dnia dzisiejszego nieboze Ikselka wylazlo do ludzi i marudzi:
>>
>> Jaka i gdzie?
>
> Lidlowskiej próbowalas?
>
Tak, nawet kiedyś ją polecałam, ale chciałabym taka "profesjonalną", a nie
wiem, gdzie kupić i jaką.
--
XL
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2012-07-20 08:53:09
Temat: Re: Kuwertura dobra?Dnia Fri, 20 Jul 2012 09:54:45 +0200, medea napisał(a):
> W dniu 2012-07-20 01:00, Ikselka pisze:
>> Jaka i gdzie?
>
> Sama kiedyś polecałaś tę z Lidla.
Owszem, jest bardzo dobra, ale w programach kulinarnych widzę, ze używają
jakiejś innje, ciekawi mnie, jakiej - wydaje mi się, ze to jakaś specjalna,
"profesjonalna", czy co?
> Ja używam po prostu czekolady. Nie każda się nadaje (najgorsza jest
> chyba z Wedla),
Oj tak, wedlowska czekolada jest dla mnie niejadalna, nie wiem, co oni
porobili z tymi swoimi recepturami - za socjalizmu były ok.
> ale ta Bellarom z Lidla albo Wawel dają radę.
Bellarom z Lidla jest super każda - niesteeeeeeeety ;-)
--
XL
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2012-07-20 08:58:03
Temat: Re: Kuwertura dobra?Dnia Fri, 20 Jul 2012 10:03:54 +0200, Bozena napisał(a):
> W profesjonalnej pracowni czekoladek uzywaja czekolady tej firmy:
> http://szokolada.pl/callebaut-m-2.html
Belgijska czekolada każda jest super! Dziękuję Ci bardzo za ten link,
własnie o to mi chodziło! - spore ilosci i w granulkach ułatwiających
dozowanie i obróbkę cieplną :-)
--
XL
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2012-07-20 09:09:10
Temat: Re: Kuwertura dobra?Ikselka wrote:
> Dnia Fri, 20 Jul 2012 09:54:45 +0200, medea napisał(a):
>
>> W dniu 2012-07-20 01:00, Ikselka pisze:
>>> Jaka i gdzie?
>>
>> Sama kiedyś polecałaś tę z Lidla.
>
> Owszem, jest bardzo dobra, ale w programach kulinarnych widzę, ze używają
> jakiejś innje, ciekawi mnie, jakiej - wydaje mi się, ze to jakaś
> specjalna, "profesjonalna", czy co?
>
>> Ja używam po prostu czekolady. Nie każda się nadaje (najgorsza jest
>> chyba z Wedla),
>
> Oj tak, wedlowska czekolada jest dla mnie niejadalna, nie wiem, co oni
> porobili z tymi swoimi recepturami - za socjalizmu były ok.
Może ci się smak zmienił na kapitalistyczny?
Waldek
--
My jsme Borgové. Sklopte štíty a vzdejte se. Odpor je marný.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2012-07-20 09:39:07
Temat: Re: Kuwertura dobra?"Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
news:1rydz8yxchi52$.480ur62axtq9$.dlg@40tude.net...
|
| Belgijska czekolada każda jest super! Dziękuję Ci bardzo za ten link,
| własnie o to mi chodziło! - spore ilosci i w granulkach ułatwiających
| dozowanie i obróbkę cieplną :-)
Proszę bardzo.
Link pierwszy z brzegu z google, więc nie wiem, co to za sklep, ale w sieci
jest tego sporo, więc bez trudu znajdziesz korzystną cenę.
Bożena.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2012-07-20 10:46:32
Temat: Re: Kuwertura dobra?Dnia dzisiejszego niebożę Ikselka wylazło do ludzi i marudzi:
> Dnia Fri, 20 Jul 2012 09:54:45 +0200, medea napisał(a):
>> W dniu 2012-07-20 01:00, Ikselka pisze:
>>> Jaka i gdzie?
>>
>> Sama kiedyś polecałaś tę z Lidla.
>
> Owszem, jest bardzo dobra, ale w programach kulinarnych widzę, ze używają
> jakiejś innje, ciekawi mnie, jakiej - wydaje mi się, ze to jakaś
> specjalna, "profesjonalna", czy co?
Oni tam wszystkiego bardziej profesjonalnego używają. Albo żeby ładniej
wyglądało. Albo product placement.
qr.a
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |