« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!poznan.rmf.pl!news.man.poznan.pl!topaz.icpn et.pl!not-for-mail From: "Basiek" <bkolodziej_nospam@eastwest_nospam_.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Odp: Co robić by ciasto nie opadło? Date: Sun, 29 Feb 2004 18:23:35 +0100 Organization: An ICP news server Lines: 8 Message-ID: <c1t70r$6po$1@topaz.icpnet.pl> References: <c1q13p$iva$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: c123-212.icpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: topaz.icpnet.pl 1078075227 6968 62.21.123.212 (29 Feb 2004 17:20:27 GMT) X-Complaints-To: c...@i...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 29 Feb 2004 17:20:27 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:193513 Ukryj nagłówki > Sernik często mi opada zaraz po wyjęciu z piekarnika. |
Zobacz także