Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.onet.pl!news.me
max.krakow.pl!mercury.newsgate.pl!newsgate.pl
From: m...@p...wp.pl (aga zawadzka)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Odp: Łosoś w folii?
Date: 13 Jan 2000 13:19:20 +0100
Organization: email<>news gateway
Lines: 42
Sender: r...@m...newsgate.pl
Message-ID: <9...@g...newsgate.pl>
References: <9...@g...newsgate.pl> <85kc4k$bvr$1@flis.man.torun.pl>
NNTP-Posting-Host: mercury.newsgate.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Complaints-To: n...@n...pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:21156
Ukryj nagłówki
Dzięki Ci bardzo, już zabieram się do roboty.
Agnieszka
----- Original Message -----
From: ostry <o...@e...com.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Thursday, January 13, 2000 12:08 PM
Subject: Re: Łosoś w folii?
> Co do ryb w folii to raczej jestem przeciwny bo przeważnie wychodzi ryba
> duszona a nie pieczona.
> Ja bym posypał przyprawami, przesmażył krótko na patelni bie srony, a
potem
> na blaszkę, skropić sokiem z cytryny obłożyć kawałkami masła i do
> rozgrzanego poiekarnika na jakieś 10-20 minut
>
> --
> -----IZBA PRZYJEC PSS-----
> OS3 - 28752610
> Member of Spammers Club
> --------------------------------------
> aga zawadzka napisał(a) w wiadomości:
<9...@g...newsgate.pl>...
> >Kupiłam wczoraj dzwonki łososia. Chciałabym go upiec dzisiaj na obiad.
Czy
> >dobrym pomysłem jest upiec go w folii? Pomyślałam ,że posmaruję go olejem
z
> >sokiem cytrynowym i bazylią. Ile czasu muszę go piec? Czy myślicie że to
> >dobry sposób?
> >Przy okazji dziękuję za podpowiedzi co do Canelloni.
> >Pozdrawiam Agnieszka
> >
> >
> >--
> >Newsy przez www ? Sprawdz http://www.newsgate.pl
>
>
>
--
Newsy przez www ? Sprawdz http://www.newsgate.pl
|