From: "Barbara" <b...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <4...@4...com>
<3aba9b9c$1@news.astercity.net> <3abb09ed$1@news.ircx.pl>
Subject: Odp: Surowka Anki
Date: Fri, 23 Mar 2001 20:41:11 +0100
Lines: 37
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200
NNTP-Posting-Host: pb148.miedzyzdroje.sdi.tpnet.pl
Message-ID: <3abba47e$1@news.ircx.pl>
X-Trace: 23 Mar 2001 20:31:10 +0100, pb148.miedzyzdroje.sdi.tpnet.pl
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!news.trz
ebnica.net!news.k.pl!news.vogel.pl!news.ircx.pl!pb148.miedzyzdroje.sdi.tpnet.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:47251
Ukryj nagłówki
Użytkownik Barbara <b...@p...onet.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:3abb09ed$...@n...ircx.pl...
>
> Użytkownik "Orion" <o...@h...pl> napisał w wiadomości
> news:3aba9b9c$1@news.astercity.net...
> >
> > Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
> > wiadomosci
> > > Zetrzec na tarce ze 2 marchewki (grubo). Pociac same
> > > glowki/paczki brokula, nie lodygi tylko te malutkie peczki, Tak,
> > > zeby byla drobna sieczka. ). Posikac sokiem z cytryny.....itd.
> > > Krysia
> > ----------------------
> > Bardzo ciekawy przepis . Skopiowalem go do swojego
> > kulinarnego notatka i wypróbuje jak tylko dostepne beda
> > brokuly. Przyznam sie,ze na surowo dotychczas ich nie jadlem.
> >
Orion
>
>
> Brokuly sa dostepne caly czas, mozna probowac, tez mam taki zamiar
>
> Basia
No i zrobilam - cos wspanialego!!!!!!!!!!!!!
Robilam kontrolna ilosc - 1 marchewka, pol brokula i to byl blad - mial byc
dodatek do kolacji a w ramach probowania zjedli mi wszystko.
Proponuje wrzucic ten przepis do PuszKKKi.
serdecznie pozdrawiam
Basia
>
>
|