| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!rzeszow.rmf.pl!orion .cst.tpsa.pl!news.task.gda.pl!sgh.waw.pl!not-for-mail From: "Agnieszka Kinel" <a...@s...waw.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Odp: Syrop "GRENADINE" Date: Mon, 24 Jul 2000 13:48:11 +0200 Organization: Warsaw School of Economics Lines: 21 Message-ID: <8lhadh$4th$1@absolut.sgh.waw.pl> References: <01bff274$a5f3a700$dad15ec3@tech> <1ee3xsx.b9q6251bzcry0N%wlos@tele.com.pl> <3...@p...ch> NNTP-Posting-Host: pc-201-h-ccxxvii.sgh.waw.pl X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2417.2000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:31702 Ukryj nagłówki oraz do pastisu, ricarda. Troche syropu, pastis, dolewamy wody i wychodzi | |
Zobacz także