Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet.
pl!news.onet.pl!not-for-mail
From: "^ToM^" <n...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.sci.medycyna
Subject: Odp: cisnieniomierz
Date: Mon, 17 Dec 2001 15:26:56 +0100
Organization: news.onet.pl
Lines: 44
Sender: n...@p...onet.pl@62.233.146.241
Message-ID: <9vkvai$pvv$1@news.onet.pl>
References: <9vg7s0$k1j$1@news.tpi.pl> <9vghf9$g7$1@sunsite.icm.edu.pl>
<9vkcb5$nj4$1@news.onet.pl> <3...@i...gov.pl>
<9vkreb$i0u$1@news.onet.pl> <X...@1...156.4.11>
NNTP-Posting-Host: 62.233.146.241
X-Trace: news.onet.pl 1008599186 26623 62.233.146.241 (17 Dec 2001 14:26:26 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 17 Dec 2001 14:26:26 GMT
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.sci.medycyna:59779
Ukryj nagłówki
> Jestem zachwycony. A jak tych enzymów się dużo nagromadzi, to można by z
> tego robić enzymatyczne proszki do prania.
Enzym jest pojeciem bardzo szerokim - no ale Ty zdaje mi sie slyszales tylko
o tych w proszkach do prania.
Bo jak się nagromadzi za dużo to
> serce się łamie (tzw. popularnie złamać komóś serce = dawać za dużo
cukru).
> A twórcą całego cukrowego spisku był Bartłomiej Bartolini, herbu Zielona
> Pietruszka (mamma mia!), który twierdził, że "cukier potrzebny jest
sercu".
> Pewnie po to żeby ludzie słabli, chorowali, i Smok Wawelski miał co jeść.
> Jednym słowem awankulogratulacja mechaniczna.
Co to za belkot? Atak shizofrenii? O czym Ty chcesz ze mna rozmawiac?
Poczytaj troche to pogadamy.
> Już kiedyś prosiłem, Tomie, o wyjaśnienie patogenezy przerostu mięsnia
> sercowego, i niestety nie odpowiedziałeś... Starciłem tydzień radości.
Nie przypominam sobie. A szkoda bo chetnie bym to wczesniej wyjasnil.
> Tylko mam nadzieję, że Leszek nie zacznie się uczyć, żeby Ci dorównać
> wiedzą. Nie jest to właściwa droga, oj nie...
Oczywiscie, uczenie sie nie jest wlasciwa droga do zdobywania wiedzy.
Lepiej jest powielac to co inni juz "wiedza".
pozdrawiam
tom PBEF
> ----------------
> Krzysiek, FEBP
> ----------------
> Jeśli nie wiesz co robisz, rób to porządnie
|