« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-09-22 17:24:16
Temat: Piekarnie bankrutują, 44 tysiącom ludzi grozi bezrobocie...Gigantyczna sieć piekarni w USA Interstate Bakery jest na progu
bankructwa z powodu ostatniej popularyzacji diet niskowęglowodanowych
i obniżonego popytu na bardzo słodkie smakołyki ich produkcji:
http://www.nydailynews.com/business/story/227322p-19
5234c.html
http://tampatrib.com/businessnews/MGB5G67KKYD.html
Sieć piekarni zatrudnia około 44000 pracowników którym grozi
bezrobocie z powodu niskowęglowodanowego trendu... Co Wy na to?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2004-09-22 18:47:41
Temat: Re: Piekarnie bankrutują, 44 tysiącom ludzi grozi bezrobocie...
et.pl...
> Gigantyczna sieć piekarni w USA Interstate Bakery jest na progu
> bankructwa z powodu ostatniej popularyzacji diet niskowęglowodanowych
> i obniżonego popytu na bardzo słodkie smakołyki ich produkcji:
<ciach>
> bezrobocie z powodu niskowęglowodanowego trendu... Co Wy na to?
>
ja sie bardzo ciesze :) jak ludzie mają jesc gówna i chorować to lepiej zeby
nie mieli kasy i jedli chleb ze słoniną.
grazyna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2004-09-22 20:09:15
Temat: Re: Piekarnie bankrutują, 44 tysiącom ludzi grozi bezrobocie...a bo ten chleb to sie duzo od tych bul rozni..........
kolejna bzdura na resorach
eulalka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2004-09-22 20:15:31
Temat: Re: Piekarnie bankrutują, 44 tysiącom ludzi grozi bezrobocie...
Użytkownik "Pszemol" <P...@P...com> napisał w wiadomości
news:cirqtg.26k.1@poczta.onet.pl...
> Gigantyczna sieć piekarni w USA Interstate Bakery jest na progu
> bankructwa z powodu ostatniej popularyzacji diet niskowęglowodanowych
> i obniżonego popytu na bardzo słodkie smakołyki ich produkcji:
> http://www.nydailynews.com/business/story/227322p-19
5234c.html
> http://tampatrib.com/businessnews/MGB5G67KKYD.html
> Sieć piekarni zatrudnia około 44000 pracowników którym grozi
> bezrobocie z powodu niskowęglowodanowego trendu... Co Wy na to?
Hmm... a podobno dietę Atkinsa skompromitowano?... ;)
Jak widać, FAKTY temu przeczą! :)
Można sobie wyobrazić, jak pomstują na Atkinsa i jego
dietę... hi hi... ;)
Krystyna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2004-09-22 20:28:53
Temat: Re: Piekarnie bankrutują, 44 tysiącom ludzi grozi bezrobocie...gapa w wiadomości news:cish46$gqk$1@news.onet.pl pisze:
> ja sie bardzo ciesze :) jak ludzie mają jesc gówna
A gdzie tak jadaja? Tylko nie mow, ze w arkadiach.
--
Białka są tylko otoczką żółtka, tak jak wody płodowe u kobiety. Wody odchodzą a życie
pozostaję. Jeszcze nikt nie zagospodarował wody kobiece. - Karol Braniek [Morgano]
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2004-09-22 20:41:49
Temat: Re: Piekarnie bankrutują, 44 tysiącom ludzi grozi bezrobocie...gapa wrote:
>>Gigantyczna sieć piekarni w USA Interstate Bakery jest na progu
>>bankructwa z powodu ostatniej popularyzacji diet niskowęglowodanowych
>>i obniżonego popytu na bardzo słodkie smakołyki ich produkcji:
>
> <ciach>
>
>>bezrobocie z powodu niskowęglowodanowego trendu... Co Wy na to?
>
> ja sie bardzo ciesze :) jak ludzie mają jesc gówna i chorować to lepiej zeby
> nie mieli kasy i jedli chleb ze słoniną.
Chleb? Przecież piekarnie bankrutują... A, chyba że masz na myśli "chleb
optymalny", co to się go robi z jajek, ale wcale a wcale nie jest
"wynalazkiem", no ba.
Pozdrawiam,
Karola
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2004-09-23 06:34:14
Temat: Re: Piekarnie bankrutują, 44 tysiącom ludzi grozi bezrobocie...
> A gdzie tak jadaja? Tylko nie mow, ze w arkadiach.
>
haha, przypomniało mi sie powiedzenie: uderz w stół a nożyce sie
odezwą......
uwielbiam te przepychanki słowne, ale takie płaskie argumenty??? marcinek,
wysil intelekt, pliiizzz
grazyna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2004-09-23 11:00:17
Temat: Re: Piekarnie bankrutują, 44 tysiącom ludzi grozi bezrobocie...
> > Gigantyczna sieć piekarni w USA Interstate Bakery jest na progu
> > bankructwa z powodu ostatniej popularyzacji diet niskowęglowodanowych
> > i obniżonego popytu na bardzo słodkie smakołyki ich produkcji:
> > http://www.nydailynews.com/business/story/227322p-19
5234c.html
> > http://tampatrib.com/businessnews/MGB5G67KKYD.html
> > Sieć piekarni zatrudnia około 44000 pracowników którym grozi
> > bezrobocie z powodu niskowęglowodanowego trendu... Co Wy na to?
hehe chleb zabija 100% zjadaczy chleba umiera :>
i dobrze moze sie przekwalifikuja ,moze wplynie to na nowy trend zdrowego
odzywiania sie ? hmmm ?
--
Niedzwiedz
Motocykle,Fotografia,Tanie Wino
sprzedam Yamaha XJR1300SP-, Canon Digital Rebel+dodatki
Galeria Fotografii http://onephoto.net/portfolio.php3?id_autora=7739
Zapraszam na www.motocykle.domeczek.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2004-09-23 11:54:18
Temat: Re: Piekarnie bankrutują, 44 tysiącom ludzi grozi bezrobocie...gapa w wiadomości news:citqgt$o1p$1@news.onet.pl pisze:
>> A gdzie tak jadaja? Tylko nie mow, ze w arkadiach.
> >
> haha, przypomniało mi sie powiedzenie: uderz w stół a nożyce sie
> odezwą......
> uwielbiam te przepychanki słowne, ale takie płaskie argumenty??? marcinek,
> wysil intelekt, pliiizzz
Nie, Grazynko, to pisanie o jedzeniu gowna w przypadku produktow
traktowanych przez ogol jako spozywcze jest argumentem plaskim jak nalesnik,
szczegolnie gdy pojawia sie na grupie dyskusyjnej. A na takie szkoda
muskulow.
--
Opracowane przeze mnie żywienie optymalne jest sposobem odżywiania przeznaczonym
przez bogów dla ludzi. - Jan Kwaśniewski [doktor Kropka]
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2004-09-23 12:55:11
Temat: Re: Piekarnie bankrutują, 44 tysiącom ludzi grozi bezrobocie...> Gigantyczna sieć piekarni w USA Interstate Bakery jest na progu
> bankructwa z powodu ostatniej popularyzacji diet niskowęglowodanowych
> i obniżonego popytu na bardzo słodkie smakołyki ich produkcji:
Cześć Pszemol!
No i bardzo dobrze! Jak zaczną piec chleb razowy z pełnego przemiału, to zmieni
im się co prawda klientela, ale też dużo mniej jej nie będzie. Będą mogli piec
mniej, a lepsze i droższe - ludzie dbający o zdrowie w każdym kraju muszą mieć
pieniądze. Chyba, że rząd usa uzna stan zdrowia mieszkańców za alarmujący i
zacznie dopłacać do zdrowej żywności. Ten trend w usa już jest (organic),
wystarczy pójść za nim.
Jedynymi, którzy naprawdę w najbliższym czasie zbankrutują, są szeroko pojęci
producenci cukru.
Oby...
Pozdrowienia
polny konik
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |