| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "cherokee " <g...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Pozdrowienia Date: Fri, 14 Oct 2005 13:01:18 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 12 Message-ID: <dioa6u$iq4$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: 193.62.43.125 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1129294878 19268 172.20.26.242 (14 Oct 2005 13:01:18 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 14 Oct 2005 13:01:18 +0000 (UTC) X-User: grand.cherokee X-Forwarded-For: 172.20.6.64 X-Remote-IP: 193.62.43.125 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:249946 Ukryj nagłówki Pozdrawiam z Walii- oczywiscie kulinarnie. Jak mozna jesc tosty z fasolká w | |
Zobacz także