|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!newsfeed.silweb. pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy.onet.pl From: "qd" <k...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Proszek do pieczenia francuski Date: 30 Nov 2005 16:39:32 +0100 Organization: Onet.pl SA Lines: 10 Message-ID: <4...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1133365172 1953 213.180.130.18 (30 Nov 2005 15:39:32 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 30 Nov 2005 15:39:32 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 195.28.182.12, 192.168.243.38 X-User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7.7) Gecko/20050414 Firefox/1.0.3 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:254277 Ukryj nagłówki Włąśnie mi ktoś powiedział, że we Francji można dostać proszek do pieczenia, |
Zobacz także