Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-a-02.news.n
eostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
From: Ikselka <i...@g...pl>
Subject: Pychoty!
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Reply-To: i...@g...pl
Date: Wed, 1 Feb 2012 23:41:46 +0100
Message-ID: <bd5g9xf8o1g$.1iyc5o02xsdo$.dlg@40tude.net>
Lines: 32
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 79.191.131.159
X-Trace: 1328136173 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 26683 79.191.131.159:60049
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:342044
Ukryj nagłówki
http://ninawkuchni.blogspot.com/2010/12/przepis-na-c
iasto-pofrancuskie-serowe-i.html
Już o tym cieście wspominałam, polecam BEZ! jajek, też świetne.
http://ninawkuchni.blogspot.com/2011/10/osos-powoli-
pieczony-w-temperaturze-70c.html
Jadłam w Sylwestra - absolutna rewelacja!
http://ninawkuchni.blogspot.com/2012/01/mus-chrzanow
y.html
Nie jadłam, ale zrobię w najbliższa Wielkanoc! To musi być super!
http://ninawkuchni.blogspot.com/2011/12/zupa-rybna.h
tml
Zrobię na Wigilię 2012.
http://ninawkuchni.blogspot.com/2010/11/smalec-domow
y-z-cebula-i-jabkami.html
Nooo, robiłam, a jakże :-)
http://ninawkuchni.blogspot.com/2010/10/pasta-papryk
owa.html
Mam w słoikach, zapasteryzowaną, bez sera oczywiście - ser można dodać
kiedy się chce, ale wolę tę pastę dodawać do jajecznicy...
http://ninawkuchni.blogspot.com/2009/04/koreczki-z-a
wokado-i-ososiem.html
Uboższa wersja mojej przystawki z łososia.
http://www.chillibite.pl/2010/05/mniszkowa-konfitura
-z-zaczarowanej.html
To na najbliższy sezon, obowiązkowo!
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/5182/miodek-mnisz
kowy.html
Jadłam... w salonie u mojej fryzjerki! Przepyszny. Do zrobienia, zaznaczam
sobie.
http://www.chillibite.pl/2011/02/wariacje-na-temat-p
esto.html
No, to klasyczne oraz z rukoli (mam odmianę bylinową) to chyba zrobię
wreszcie na zapas...
|