Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia RE: Absynt

Grupy

Szukaj w grupach

 

RE: Absynt

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-09-09 12:35:09

Temat: RE: Absynt
Od: r...@g...faurecia.com (RECEPTION) szukaj wiadomości tego autora


> -----Original Message-----
> From: Kyllyan [mailto:m...@w...pl]
>
> > ostrożnie :) wypala gardło
> > --
> Jeżeli to czeski "absynt", to ma 70 voltów ;-)), na damskie gardło to
> pół na pół z wermutem


mozna tez sam na damskie gardlo :) ale w malutkich ilosciach,
bo rzeczywiscie czuc te 70%. Jak wielki fireball lecacy przelykiem ;)

--
s...@c...pl
s...@o...pl
-----------------------------------
i am your deathstar :: blow me away

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-09-09 12:44:16

Temat: Re: Absynt
Od: "Kyllyan" <m...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

> bo rzeczywiscie czuc te 70%. Jak wielki fireball lecacy przelykiem
;)
>
>
Grasz w Diablo?

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

RE: Absynt
Tarta ze sliwkami
Kolendra - czym ja zastapic??
co na obiad?
RE: Absynt

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »