Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia RE: Absynt

Grupy

Szukaj w grupach

 

RE: Absynt

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-09-09 12:35:59

Temat: RE: Absynt
Od: r...@g...faurecia.com (RECEPTION) szukaj wiadomości tego autora


> -----Original Message-----
> From: wiku [mailto:s...@r...pl]
>
>
> ja bym goracego juz chyba nie przelknal)

wlasnie cieply lepiej wchodzi. nie goracy, ale cieply.
podpala sie go na chwileczke i gasi. i chlup :)
ale dawno nie pilam absyntu, az sie stesknilam...

--
s...@c...pl
s...@o...pl
-----------------------------------
i am your deathstar :: blow me away

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

RE: Absynt
RE: Absynt
Tarta ze sliwkami
Kolendra - czym ja zastapic??
co na obiad?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »